Különleges ajándékok Valentin-napra 2023-ban

Startlap Bubba
Ha idén a szerelmesek ünnepén valami igazán különlegessel lepnéd meg a kedvesedet, akkor jó helyen vagy. Az egyedi, kézműves termékek mellett személyre szabható édességeket is mutatunk, és az imádnivaló páros ajándékokról sem feledkeztünk meg.

Annak ellenére, hogy a Bálint-nap, vagy Valentin-napnak elsősorban a szerelem ünnepléséről, a közösen eltöltött időről, az egymásnak okozott boldog percekről kéne szólnia, vitathatatlan, hogy ma már az ajándékozás is legalább annyira része az ünnepnek, mint a közösen megélt pillanatok felidézése.

Ajándékot választani pedig sosem könnyű, különösen akkor nem, ha a szerelmünkről van szó.

Ha még csak ismerkedünk és a kapcsolat elején vagyunk, akkor nyilván szeretnénk lenyűgözni valamivel, ami sok fejtörést és kutakodást igényel. Ha pedig már régebb óta vagyunk együtt, esetleg együtt is élünk, könnyen érezhetjük úgy, hogy igazából mindenünk megvan és a szürke hétköznapokban különben sem az ajándékozás a legfontosabb. Emiatt gyakran megpróbáljuk megúszni a legnépszerűbb Valentin-napi ajándékokkal, amik közül rangos helyen szerepel a rózsacsokor, a plüssmaci és a csokoládé, ám egy idő után ezek a meglepetések már megszokottá válhatnak. Hogy az idei egy igazán különleges Valentin-nap legyen, egyedi, kézműves és személyre szabott ajándékokat gyűjtöttünk össze.

Szerelmünk útjai 

A családok és barátok első alkalommal valószínűleg megkérdezik tőletek, hol és hogyan ismerkedtetek meg, esetleg az első randi részleteire kíváncsiak, amiről persze mindig szívesen mesél mindenki. Azonban ahhoz, hogy a rohanó hétköznapokban se feledkezettek meg  az első találkozóról, az akkor érzett érzésekről és mindig fel tudjátok idézni azt a pillanatot, lepjétek meg egymást a Minden itt kezdődött – Szív alakú térképpel (2). Ha ennél is több emléket rögzítenétek, akkor a nagy történéseket felvonultató szerelmes poszter (4) is ideális ajándék – ezen időrendben láthatjátok a kapcsolatotok fontos mérföldköveit, legyen szó eljegyzésről, házasságról vagy gyerekszületésről. A digitális portré (5) is jó megoldás lehet, ha valami személyeset szeretnénk ajándékozni, ami nem a megszokott és unalomig ismételt ajándékok közé tartozik.

 

Rendkívüli ajándéknak számít az egyedi csillagképes lámpa(1), ezen szerepel a közös életetek legmeghatározóbb dátuma, az adott esemény helyszíne és a nevetek, valamint az aznap épp aktuális állása a csillagoknak. Ez a termék teljesen egyedi megrendelés alapján készül, így nagyjából nyolc nap, amíg megérkezik – a cég ígérete szerint ráadásul díszcsomagolásban.

 Imádnivaló és mutatós dekoráció az éjjeli szekrényre.

Bármennyire is szeretnénk, hogy ne így egyen, néha kimegy az ember fejéből az a fránya évforduló… Viszont minden nap észben tarthatjátok, ha van egy gravírozott nemesacél páros puzzle kulcstartótok (3). Kifejezi az összetartozást, emellett az évfordulótokra is emlékeztet nap mint nap.

Kézműves termékek, személyre szabva

Még maradunk egy kicsit a dekoráció és a hasznos kis apróságok vonalán. Bögréből talán sosem elég, ám a szívekkel és szeretlek felirattal díszített darabok helyett most talán egy kicsit személyesebbet mutatunk. A süthető gyurmával dekorált bögréből (2) biztosan máshogy esik majd a reggeli kávé. Az egyedi rendeléseket készítő cég természetesen bármilyen különleges kérést képes teljesíteni, így biztos sehol nem találunk még egy olyan bögrét, mint a miénk. Ha már a közös reggeli kávénál tartunk, ehhez jól jöhet a Mr. és Mrs. Disney páros kanál (1).

Éjjeli lámpának és lakásdekorációnak is használható az úgynevezett szerelemlámpa (3), ami teljesen személyre szabható.

A két teljes oldalára kerülhetnek az általad küldött fényképek, a mintás oldalakra pedig tehettek két idézetet vagy egyedi szöveget.

Remek ajándék minden alkalomra, legyen az Valentin-nap, egy esküvő, vagy évforduló. És ha már a fényeknél tartunk, személyre szabott illatos gyertyával (4) is meglepheted a kedvesedet, amit közös képpel díszíthetünk. Mindezt ráadásul megtehetjük anélkül, hogy ki kéne mozdulnunk otthonról, hiszen a cég honlapjára kell csak feltölteni a fotót, amit látni szeretnénk a gyertyán.

Kellemes időtöltés és csodálatos végeredmény – ezt kínálja a Forever Hands (5), aminek a segítségével otthon akár el is készíthetitek a saját, egyedi kézszobrotokat.

A közös alkotás öröme egyébként is örökre szóló kapocs, a végeredmény pedig magáért beszél.

A termékhez természetesen tartozik egy útmutató is, valamint kiöntő vödör és tisztítóeszközök is.

A klasszikus csoki, nem klasszikus módon

Említettük, hogy a csokoládé az egyik sablonajándék – ám ennek sem feltétlenül kell unalmasnak, átlagosnak lennie. A YourSurprise oldalán számtalan finomság közül válogathatsz, amiket egy-egy fotóval, idézettel, meglepő szöveggel egyedivé, megismételhetetlenné varázsolhatunk.  Pár kedves szóval feldobni egy doboz csokit (5) – ezzel kicsivel személyesebbé teheted az amúgy megúszós meglepetést. Ennél talán még izgalmasabbak a dobozos csokikockák (4), amikre ugyancsak egy közös fotó kerülhet. A fényképet 35 szilárd csokoládéra nyomtatják, ezek finom tejcsokoládéból készülnek, fehér csokoládé felső réteggel, hogy kiemeljék az ehető nyomtatást. Imádnivaló apróság a brownie sütőkeverék személyre szabott címkével (2) – különösebb

erőfeszítések nélkül, pillanatok alatt kész is a szerelemsüti.

És akkor a végére jöjjön két ellenállhatatlan csomag neked és a szerelmednek Bálint ünnepére. A Te & Én kézműves, díszdobozos bonbonválogatásban (3) négy db málnás-limonádés tejcsokoládés, négy db epres-pezsgőkrémes tejcsokoládés, négy db kókuszos-citromos tejcsokoládés és négy db lime-os és sajttortás étcsokoládés bonbon található. Ezzel akár február 14-én, akár az év bármely napján biztosan olyan különleges ízeket kóstolhattok végig, amikkel nem találkozhatunk mindenhol. Hogy a desszerthez ne kelljen külön borra is vadásznod, válaszd a Bonbonier ajándékdobozt (1), amiben egy üveg bor, három doboz bonbonválogatás és kettő üveg trüffel vár arra, hogy egy kellemes beszélgetés közben elfogyasszátok.