Ezzel a kis kályhával bármelyik kiránduláson úgy főzhetsz, mint otthon

Az EcoZoom kis kályhájának köszönhetően kempingezés közben sem kell lemondanunk a meleg és ízletes ételekről, ami nagyobb társaihoz hasonlóan fával és szénnel működik.

Ha azt mondjuk, hogy kempingezés és étel akkor sokaknak a konzerves kaják jutnak az eszükbe. Jobb esetben egy szalonnasütéssel lehetett javítani a helyzeten, viszont a nyári hőségben egyre gyakrabban rendelnek el tűzgyújtási tilalmat.

A probléma megoldására viszont itt a Biolite EcoZoom minikályhája, aminek segítségével az erdei kirándulásokon sem kell lemondani a meleg ebédről vagy vacsoráról.

Nincs más teendőnk, mint a kályhában fával vagy faszénnel tüzet rakni és már forralhatjuk is a tetején a vizet, vagy készíthetjük az általunk kiválasztott ételt.

A tüzet az oldalán kialakított ajtón keresztük, vagy a tetején táplálhatjuk. Az alján pedig a hagyományos kályhákhoz hasonlóan ki van alakítva egy kis szellőzőajtó, amin keresztül szabályozhatjuk, hogy mennyi oxigén jusson az égéstérbe.

Az öntöttvasból készült kályha rendkívül tartós, kialakítása miatt pedig egyszerűen magunkkal vihetjük. Súlya mindössze 7 kiló.

EcoZoom kályha

Szélessége: 24cm, magassága: 26cm, súlya: 7 kg

Hirdetés