Ébresztőórák a könnyed reggelekhez

Laura 2019. április 22. Kütyü

Amennyiben az embert a macskája, kutyája, papagája, gyermeke, párja vagy szomszédjának a kakasa nem kelti mindig a megfelelő időpontban, nem árt beszerezni egy ébresztőórát, amit még kedvelünk is! Erre a listára árban növekvő sorrendben szedtük össze a mi személyes kedvenceinket.

Hallottál már az 5-kor kelők klubjáról? Bizony, vannak, akik valóban a Nappal ébrednek! És hogy miért? Mert a történelem tanulságai szerint a sikeres emberek nem heverésznek amikor már a hasukra süt a nap.

Ha te is tudatosabb és aktívabb életet szeretnél élni, nem árt kipróbálnod ezt a módszert. Az első hetek biztosan nehezek lesznek, ám az eredmények egyre jobban motiválni fognak, és egy kis idő elteltével rutinná válva szinte magától fog menni az ébredés.

Miért éri meg korán kelni? Mert a reggel a nap legnyugodtabb időszaka. Legtöbben még alszanak, csendes a város, így könnyebb összpontosítani a teendőkre, és az ember még kreatívabb is a nap ezen szakaszában. Ha időben kelsz, lehetőséged van arra is, hogy felkészülj az előtted álló nap feladataira.

Sokszor rengeteg kifogást találunk, hogy miért nincs időnk sportolni, de ha időben felkelünk, akár egy reggeli edzés is belefér, és máris fitten indul a napunk!

Nagy kijelző, fehérség, letisztultság

SENCOR SDC 2800 W

3990 Ft

Hirdetés

 

Ez a rendkívül praktikus küllemű Sencor digitális ébresztőóra ismétlés funkcióval, kettős ébresztéssel és Nightlight Display-jel segíti a békés ébredést. 12/24 órás formátumú, van benne naptár is és a napok megjelenítésére hét nyelven képes, ezen kívül még az aktuális hőmérsékletet is mutatja.

Okostelefon-tartós, projektoros

HOME digitális, LED ébresztőóra projektorral

2794 Ft

Hirdetés

Listánk második helyén egy igazi különlegesség áll, hiszen ez a LED ébresztőóra projektorral is fel lett szerelve. Csak egy gombnyomás és piros színnel szobád falára vetíti a pontos időt. Funkciói rendkívül felhasználóbarátak: amikor eljön az ébredés ideje, óráját automatikusan kivetíti, és ha szükséged lenne még 5 percre, az ismétlés funkció is rendelkezésre áll!

Rádiós

Ki ne szeretne zenére vagy kedvenc rádióműsorára ébredni? Ezzel a Sencor órával mindez könnyedén lehetséges, de ha mégis inkább sima hangjelzésre vágynál, azt is beállíthatod.

Az egyszerű felkelést segíti, hogy az ébresztő kijelzőjének fényereje állítható, így nem fog egyből zavaró fény érni az éjszaka nyugalma után.

Sencor SRC 136 RD Rádiós ébresztőóra

2999 Ft

Hirdetés

 

Retró

Ez a zöld Kikkerland ébresztőóra nem rendkívüli képességeivel, hanem retró stílusával tűnik ki. Folyamatosan mozgásban lévő másodpercmutatójának köszönhetően visszarepít az időben, de így sincs menekvés a korán kelés elől, mert mindig pontosan ébreszt!

Kikkerland retro ébresztőóra

6390 Ft

Hirdetés

 

Fa háromszög

Az OC 05 LED ébresztőórát neked találták ki, ha kedveled a praktikus és egyben stílusos kiegészítőket. Ez a termék rendkívül elegáns, dizájnos, és valódi fa burkolattal rendelkezik, ami különösen jól mutat a lakásban. Kijelzője könnyen leolvasható, és a pontos időn kívül a dátumot és a hőmérsékletet is mutatja. Aktiválása tapssal vagy az óra mellé koppintva történik, majd ugyanígy kikapcsolhatod, ha fénye zavarni kezd. Ha különösen be szeretnénk biztosítani az ébredésünket, három időpontot is beállíthatunk!

Somogyi OC 05 digitális ébresztőóra barna fa

6.590 Ft

Hirdetés

 

Modern, analóg

A Karlsson ébresztőóra használatával többé nem jelent majd gondot az ébredés! Modern, stílusos, analóg óra elemmel működő kvarc szerkezettel. Egyszerű és letisztult dizájnjának köszönhetően szinte bármilyen stílusú helyiségben megállja a helyét.

Karlsson ébresztőóra

6890 Ft

Hirdetés

 

Fakocka

A fehér fa furnér Kikkerland ébresztőórát fakocka jellege miatt játékosabb jellemeknek ajánljuk! Kijelzője vörös LED-del mutatja az idő múlását és tapssal tudod életre hívni.

Kikkerland fakocka ébresztőóra

10990 Ft

Hirdetés

 

Történelmi darab

Ez a termék magában hordja a történelmet! A Seiko márka története 1881-ben indult Hattori Kintaro órakereskedésének megnyitásával, ahol 1892-ben gyártottak először saját órát, majd ezt követően 1924-ben vezették be a Seiko márkanevet. A cég technikai fejlesztéseinek mindenkori fő vezérelve, hogy az órák a lehető legnagyobb összhangban legyenek a tulajdonosukkal, és harmonikusan működő funkcióik nyugalmat és elégedettséget biztosítsanak a használók számára.

SEIKO QHE128T ébresztőóra

12500 Ft

Hirdetés

 

Színváltó

A Beurer WL 32 színváltó funkciós ébresztőóra segítségével minden reggel kellemes napsütésre kelhetsz, hogy napod garantáltan szépen induljon. Kiválaszthatod, hogy kedvenc rádióállomásod, vagy a választható dallamtár zenéje ébresszen. Állítható háttérvilágítású LCD kijelzőjéről könnyen leolvasható a pontos idő és a beállított ébresztés időpontja is.

 

Beurer W32 ébresztőfény

7490 Ft

Hirdetés

 

Digitális csapó 

Végül, de nem utolsó sorban egy vicces darab a filmkedvelőknek! Ez az ébresztőóra úgy néz ki, mint egy valódi hollywoodi filmforgatási kellék. Ha megszólal, csak csapd össze a csapót, és abbahagyja az ébresztést. Filmkedvelő barátaidnak ez egy szuper ajándék lehet!

 

Digitális csapó ébresztőóra

18941 Ft

Hirdetés

 

+1

Elguruló

Ha te olyan ember vagy, akinek a reggeli ébredés egyenlő a kínkeserves szenvedéssel, ez az óra számodra a tökéletes megoldás! A guruló ébresztő sípolással, robotcsipogással kísért reggeli csörömpölése, zörgése, garantáltan kiveri majd a maradék álmot is a szemedből. Mivel másként nem állíthatod meg, muszáj leszel elhagyni ágyad melegét, így már kétszer is meg fogod gondolni, hogy megéri-e visszafeküdni még 5 percre!

 

Clocky guruló ébresztőóra

5990 Ft

Hirdetés

Keresés az oldalon