Otthon 2019. április 29.

Csodás vázák anyák napjára: ebben add a virágot!

Laura Otthon 2019. április 29.
Mert nemcsak az ajándék számít, hanem a csomagolás is.

Anyák napján ezrével nyújtják hálás kis-és felnőtt gyermekek édesanyjuk és nagymamájuk kezébe az illatos virágokat. Ki vágottat, ki cserepeset.

Mi lenne, ha idén egy extra meglepetést is adnál az érted oly sokat fáradozó megajándékozottadnak? Egy gyönyörű, egyedi vázában díszelgő virágcsokortól garantáltan eláll majd a szava!

A Sam White Blue váza nagyon frappáns, mert maga a szája is virágot formáz. Belül diszkrét világoskék, kívül pedig hófehér – mindenütt jól mutat!

A Meredith barna-krém színű, szűk nyakú vázája elképesztően dizájnos és modern. Szenzációsan mutat minden faasztalon vagy fapolcon.

A türkiz kedvelőinek figyelmébe az Atract darabját ajánljuk! Figyelemfelkeltő, vagány és elit hatású.

Csak egyetlen, vékony kis szál virágot készülsz átadni? A Leaf nevű, falevelet formázó vázán egy kis kémcső fogadja be. A rendkívül baráti árú darab különlegessége, hogy nem egyszerűen csak tartály, hanem egyfajta hátteret ad a kis növénynek, afféle művészi alkotássá emeli azt.

A Cone Burgundy bambusz-vörös vázája elképesztően gyönyörű. Nőies, előkelő, igazi ajándékba való darab.

A levendula imádóinak a Lavender Cone váza lesz a legjobb választás – függetlenül attól, hogy anyák napjára levendula kerül bele vagy sem. Szép, repedezett hatást keltő külsővel, és egy szalaggal átkötött levendulacsokorral díszítették a filigrán vázát.

A sötétebb és az arany színek szerelmeseinek a Cooper Sleek vázát javasoljuk, ami robosztus, feltűnő, mégsem túlzó – igazi éke lehet egy nappalinak.

A Craft White váza a modern minimalizmussal dolgozik. Aki ezt a stílust kedveli, annak nem is kell különösebben eladni ezt a terméket – már a képet látva tudni fogja, hogy ez való az ő otthonába.

Végül pedig a legextrémebb, egy igazi poéndarab: a Triangle váza mintha csak egy meghajtogatott, ruganyos anyagból lenne. Aki ezt kapja ajándékba, az biztosan nem felejti el, mikor és kitől kapta!

A fekete virágmintás Extended váza rendkívül különleges. A színvilága miatt nagyon sok helyen jól mutathat, de mindenképp egy kiemeltebb, központibb helyet kíván meg. Sok virággal mutat jól!

Keresés az oldalon