Az 5 legjobb láthatatlan melltartó nyári ruhákhoz

Laura 2019. június 20. Szépség

Ha zavar a kificcenő pánt, vagy a mély dekoltázsból villan elő a melltartód, akkor ezeket válaszd.

Arra a kérdésre, hogy télen egyszerűbb-e öltözködni, vagy nyáron, elsőre a legtöbben azt vágjuk rá: nyáron, hiszen akkor jóval kevesebb réteget kell magunkra húznunk, ezáltal kevesebb is a sakkozás azon, mi mihez illik.

Ám de ahogy közelebbről megvizsgáljuk a kérdést, mi nők rájöhetünk, hogy a nyári öltözködés nagyon is bonyolult tud lenni, amikor a lenge ruhácskához vagy testhez álló kisestélyihez próbáljuk megtalálni a megfelelően diszkrét, de funkcióját mégis betöltő fehérneműt.

Ezért most abban segítünk, milyen “láthatatlan” melltartók vannak, amelyek garantáltan nem bukkannak elő se oldalt, se középen.

A láthatatlan melltartókban egy a közös: a bőrre tapadva rögzülnek, egy bőrbarát szilikonréteg által.

 

Szimpla, középen kapcsos

Pánt nélküli, kapcsos szilikon melltartó

1290 Ft-tól

Hirdetés

 

Miért szeretjük?

A legklasszikusabb kivitelezés a sima, mell formáját ívesen követő, középen összekapcsolható típus.

Az összekapcsolással a push-up hatás is megtörténik.

Ezért fontos, hogy megfelelően, a használati utasításban írtakkal megegyezően illeszd fel őket: a kapocs alul legyen, és csak akkor kapcsold be, amikor már mindkét szilikonkosárkát felhelyezted.

A kosarak mérete és alakja változó; saját igényeidnek megfelelően kell kiválasztanod, hogy a nagyobb, többet takaró, vagy a nem annyira mély, kevesebbet takaró változatra van szükséged.

Hátrányok

Van benne rizikó, hogy pontosan olyan távolságra vannak-e egymástól a melleid, amilyet ez a termék vesz fel, hiszen a kapocs hossza nem állítható.

Középen állítható

Fűzős láthatatlan szilikon melltartó

7990 Ft-tól

Hirdetés

 

Miért szeretjük?

Az elsőként ajánlott “basic” termék kockázatából kiindulva nyargalunk át erre a fűzős változatra, amit szép, oldalt hármas ívelésű, szárnyszerű formákkal alakítottak ki, a legnagyszerűbb tulajdonsága pedig az, hogy középen keresztöltésekkel húztak bele egy fűzőt. Ez lehetővé teszi, hogy szélesebbre vagy szorosabbra húzd a melltartót az igényeidnek (és a ruha szabásának) megfelelően.

Testszínű és fekete változat egyaránt van belőle.

Hátrányok

Nagyon mély dekoltázsnál nem biztos, hogy teljesen elrejtőzik, illetve teljesen testhez simuló ruha esetén problémát jelenthet a zsinór esetleges kidudorodása.

 

Kagyló forma, variálható pántokkal

Variálható láthatatlan melltartó

4990 Ft-tól

Hirdetés

 

Miért szeretjük?

Egyfelől azért, mert ha netán közönséged akad az öltözés-vetkőzés közben, annak külön szép és nőies látványt nyújthatsz e melltartók kagylószerű kinézetével.

Másfelől azért, mert poénos: a belső push-up-hatást keltő tömést kéz alakúra formálták, mintha csak azok tartanák meg a melleket. (Ez külön vicces, ha a melltartót például ajándékba adod egy kedves barátnődnek.)

Harmadrészt azért, mert ezt a melltartót is állíthatod a közepére befűzött zsinórral.

Végül pedig azért, mert ehhez a termékhez igény szerint használható pántok is járnak: egyszínű és átlátszó szilikonpánt egyaránt, amiket ráadásul különféle alakzatokban variálhatsz (a webshopra kattintva láthatod ezt a képeken).

Szintén lehet fekete és bézs színben is kapni.

Hátrányok

A kagyló formát kölcsönző bevarrások egy teljesen testhez simuló ruhán mélyedéseket rajzolhatnak ki.

 

U alakú

U alakú láthatatlan melltartó

4990 Ft-tól.

Hirdetés

 

Miért szeretjük?

Akiknek egy kicsivel több stabilitás kell a láthatatlan melltartóba – például a nagyobb mellekkel megáldott hölgyeknek -, de még mindig nem akarnak pántokat bevetni ehhez, azoknak kiváló kompromisszumos megoldást jelenthet az alul összekötött U alakú változat. Természetesen a mell részen ugyanúgy öntapadós szilikon ragad a bőrhöz.

Emellett szélen még két átlátszó öntapadó nyelv is rásegít a rögzülésre, amiket a hónalj alatti részre kell simítani.

Ez is kapható két színben.

Hátrányok

Ugyanaz lehet vele a gond, mint az elsővel: ha nem pont akkora a melleid közti távolság, és nem pont olyan az alakjuk, hogy rápasszoljon, akkor sajnos ez a semmiben sem állítható melltartó nem fog működni.

 

Ha tartani nem kell…

Szilikon melltapasz

2590 Ft-tól

Hirdetés

Miért szeretjük?

Legvégül ne feledjük a melltartó tapaszt, hiszen simán lehet, hogy elég annyi is. Ez főként kisebb emlő esetén jöhet szóba, amit nem szükséges megtartani vagy emelni, pusztán csak a mellbimbót kell eltakarni, elkerülendő a kínos, bár igencsak szexi átlátszóságot.

Ez a tapasz pontosan ugyanúgy működik, mint a melltartó. Kerek és virág alakú változat is kapható belőle.

Aki megengedheti magának, hogy csupán egy ilyen tapaszt használjon, az élvezheti a legnagyobb szabadságot: se oldalt, se középen nem fog kificcenni semmi még a legkivágottabb nyári ruha alól sem!

Hátrányok

A kis felületnek kevesebb lehetősége van jól megtapadni; egy egész éjen át tartó, izzasztó, táncos mulatságon előfordulhat, hogy a tapasz elmozdul a helyéről.

Keresés az oldalon