Az 5 legjobb kapszulás kávégép 30 ezer forint alatt

Laura
Megszeretted a kapszulás kávét, de nincs kedved brutális összegeket költeni a gépre? Akkor ezeket ajánljuk a figyelmedbe: mutatjuk a szerintünk legjobbakat 30 ezer alatt.

A kapszulás kávé durván beette magát a kávépiacra, és nem valószínű, hogy egyhamar hanyatlásnak indul a divatja. Ha te is a kapszulás kávék kedvelője vagy, és rendszeresen fogyasztanád is őket, akkor nagy valószínűséggel megérné, hogy vásárolj egy kávégépet.

Ha pedig meg akarod úszni 30 ezer forint alatt, akkor pillants rá ezekre itt!

1. Egyszerű, de nagyszerű

A Bosch citromsárga kis gépe kiváló társad lehet az álmos reggeleken és a munkás délutánokon. A 7 decis víztartályú kis gépezettel az összes jól ismert kávétípust el tudod készíteni, de forró csokit, tehát, vagy simán csak meleg tejet is kreálhatsz vele pofonegyszerűen.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik egyedül élnek, vagy legalábbis nem valószínű, hogy sor kerül csoportos kapszulás kávézásokra.

BOSCH TASSIMO 1256 VIVY kapszulás kávéfőző, Lemon Yellow

18 719 Ft-tól. 16,9x29,8 cm. Mélység: 24,9 cm. Nyomás: 3,3 bar, víztartály: 0,7 liter.

Hirdetés

2. A jövőből jött kis szuper robot

A Mini Me-t, azaz “Mini ént” már kinézetével is a jövőben játszódó sci-fikben tudjuk elképzelni – szerintünk igazi modern felhangot ad a konyhádnak. A csészeméret kiválasztásával a kávé kitöltése automatikusan leáll akkor, amikor kell neki. A praktikus, energiatakarékos mód 5 perc tétlenség után automatikusan kikapcsolja a kávéfőzőt, melynek köszönhetően a készülék A+ energiabesorolást kapott.

Kinek ajánljuk?

A nyomás benne lényegesen magasabb, mint a fenti, citromsárga találmányban, így különösképp ajánljuk, ha a sűrű, telt zamatú kávékat csíped, és szívesen készítesz rájuk jó kemény tejhabot. 

Krups KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me kávéfőző

18 989 Ft-tól. 31x24 cm. Nyomás: 15 bar, víztartály: 0,8 liter.

Hirdetés

 

3. Piros dögös

Hát lehet ennek a színnek ellenállni? Letisztult, mindössze 2 nyomógombos, ízléses, ugyanakkor modern és szexi kinézet, kifejezetten Nespresso-kapszulásoknak. Két állítható csészeméret, villámgyors 25 másodperces felmelegedés, automatikus adagolás, és energiatakarékosság, és ami a legprofibbá teszi: 19 bar nyomás, a legteltebb, legzamatosabb kávékért.

Kinek ajánljuk?

Nespresso-mániásoknak leginkább. 

KRUPS XN100510 kapszulás kávéfőző

27 999 Ft-tól. 32,7x34,2 cm, mélység: 19,1 cm. Nyomás: 19 bar, víztartály: 0,8 liter.

Hirdetés

 

4. A fekete királynő

Aki ráadásul egyszerre kétfelé is tud figyelni. 

Coffee Boost technológiával bír, ami az utolsó cseppnyi zamatot is kipréseli a kávépárnákból, emellett egy Crema Plus nevű technológiát is beleépítettek, ami bársonyos krémréteget tesz a kávéra. Külön intenzitásválasztóval szabályozhatod, hogy mennyire telt kávét szeretnél inni. A királynő türelmesen energiatakarékos: 30 perc tétlenség után kapcsol le.

Kinek ajánljuk?

Ha állandóan kettesben szoktatok kávézni, és a Senseo kávét preferáljátok, akkor ez a Philips gép lesz a nyerő.

Philips Original Kávéfőző

25 989 Ft-tól. 21,3 x 31,5 cm, mélység: 33 cm. Nyomás: 1 bar, víztartály: 0,7 liter.

Hirdetés

 

5. A kis tökéletesség

A végére ismét egy egyszerűen nagyszerű termék Nespressósoknak, alacsony energiafogyasztással, és mindennel, amire szükség van: az eszpresszótól a hosszú kávéig bármit csinálhatsz vele, 25 másodperc alatt melegszik fel, áramvonalas a kialakítása, ezért nagyon könnyen tudod bepasszintani a konyhapultod valamelyik kihasználatlan zegzugába, és választhatsz, hogy 9 vagy 30 perc tétlenség után kapcsoljon ki. Kicsi helyigényéhez képest jó nagy a tartálya: 8 deci víz is elfér benne. És a legtutibb: ő is 19 barral nyom! Szóval jöhetnek az igazi, karakteres kávék is!

Kinek ajánljuk?

Szintén a Nespresso-függőknek, akiknek kis hely áll rendelkezésre a kávéfőzőnek. 

NESPRESSO De’Longhi Inissia EN80.B Kávégép

20 490 Ft-tól. 12 x 32,1 cm, mélység: 23 cm. Nyomás: 19 bar, víztartály: 0,8 liter.

Hirdetés