Gyerek 2018. december 21.

Ajándékötletek Star Wars-rajongóknak

bubba Gyerek 2018. december 21.
Ugyan a Disney az idei karácsonyi szezonban mostohán bánik velünk, hiszen a nagysikerű sorozat második feltámadása óta nem múlt el karácsony egy újabb film nélkül, ám most ez sajnos másképp alakult. Az okok és okozatok értelmetlen boncolgatása helyett összegyűjtöttünk pár remek ajándékötletet a Star Wars univerzum rajongóinak.

Jedi kapucnis férfi fürdőköpeny

100 százalék gyapjú, a legtöbb férfinak megfelelő méretben, válltól lefelé kb. 120 cm a hossza, és van hozzá öv és két zseb is. Tökéletes ajándék a fürdőszobai Jediknek.

Star Wars fürdőköntös

19750 forinttól. Puha polár anyag, hossza: 144 cm, szélessége: 68 cm, ujjhossz: 62 cm (kb.172-190 cm magas férfiaknak).

Hirdetés

 

Halálcsillag gofrisütő

Az öt állítható hőmérséklettel rendelkező sütő használatával mi dönthetjük el, hogy mennyire szeretnénk ropogósra a gofrinkat, ami a rozsdamentes acélnak köszönhetően nem fog leragadni. Az se baj, ha épp nem az édesszájúságával tüntet a kiszemeltünk, hiszen szendvics vagy quesadilla-sütőnek ugyanúgy tökéletes. Csak vigyázzunk, hogy ne akadjon egy Halálcsillag a torkunkon.

Halálcsillag gofrisütő

17990 forinttól. Állítható hőfokszabályzó, 5 fokozatú hőbeállítás, mérete: 23x18x8 cm.

Hirdetés

 

Millenium Falcon sörnyitó

Egy messzi, messzi galaxisban már ezzel bontják az intergalaktikus sört, épp itt az ideje nekünk is így tenni.

Millenium Falcon sörnyitó

1490 forinttól.

Hirdetés

Droidszerelő játék

A klasszikus operálójáték találkozása a Star Wars univerzummal. Ebben a játékban a szerencsétlen BB-8-at kell rendbe szednünk a Jakkun történt sajnálatos események után. Egy csipesszel kell szétszednünk a kis droidot, anélkül, hogy megcsapna minket az áram. A legtöbb alkatrészt kiguberáló játékos nyer.

Droidszerelő játék

4399 forinttól. 2 db AA-s elem szükséges hozzá, amit a doboz nem tartalmaz.

Hirdetés

Millenium Falcon Lego

A nagyon súlyos fanatikusoknál tutira kell menni, itt nincs lehetőség hibázni. A Millenium Falcon 7541 darabból álló, szinte minden apró részletre kiterjedő Lego másával nem is tudunk. Az impozáns hajóhoz még hét figura is jár, ezek közül négy a klasszikus trilógia (Han Solo, Leia, Csubakka, C-3PO) három pedig az újabb filmek szereplői (öreg Han Solo, Rey és Finn) közül került ki.

Millenium Falcon Lego

249 900 forinttól. Kiegészítőkkel, Han Solo, idősebb Han Solo, Rey, Finn, Chewbacca, Leia hercegnő és C-3PO figurákkal.

Hirdetés

Keresés az oldalon