Szépség 2019. április 16.

A teljes szabadsághoz szabadidőruha kell - szuper melegítők tavaszra

Laura Szépség 2019. április 16.
Legyen szó kirándulásról vagy kültéri sportról, tavasszal csakis a kényelmes szabadidőruha a megfelelő viselet. A joggingok komoly átalakuláson mentek keresztül az elmúlt pár évtizedben, elég, ha a susogósnak csúfolt darabok pályafutására gondolunk. Összegyűjtöttük nektek a legtrendibb melegítőket, irány a természet, nincs kifogás!

Néhányan még a sarki közértbe sem szaladnak le sima melegítőben, mások lazán bepattannak a kocsiba mackóalsóban, és ha ilyenkor összefutnak egy ismerőssel, nem tesznek úgy, mintha egy fontos tárgyalásra vagy állásinterjúra igyekeznének, egyszerűen csak jól érzik magukat a bőrükben.

A szabadidőruha nem tolakodó öltözet, hagyja, hogy viselője teljes mértékben önmaga legyen, nem kényszerít semmilyen viselkedésre, öröm létezni benne.

A melegítők között óriási a választék, mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő mackóalsót és választhat hozzá egy magasnyakú vagy kapucnis, esetleg cipzáros felsőt.

Modern klasszikus

Kezdjük egy alapdarabbal, flancolásnak helye nincs, a fő szempont, hogy puha legyen, és jól ki tudjuk használni.

Budmil pamut jogging

16 093 Ft.

Hirdetés

Párosítsd össze!

Kinőttünk abból a korból, amikor egy tréningnadrágot csak a hozzá illő ugyanolyan színű és stílusú tréningfelsővel mertünk hordani. Napjainkban a különféle színek és anyagok összeválogatásának csak a fantáziánk szab határt: ugyanúgy, ahogy a fürdőruháknál, itt is magunk alakíthatjuk ki az együttesünket.

Domyos női nadrág kímélő sétához

3990 Ft.

Hirdetés

 

Domyos női, kapucnis melegítőfelső tornához

7990 Ft.

Hirdetés

 

Női lezser kardigán, kék

9995 Ft.

Hirdetés

 

Női puha plüss pulóver, bordó

5995 Ft.

Hirdetés

Jógára háztól házig

Ez a szett ideális megoldás jelenthet azoknak, akik nem szeretnek edzés előtt a zsúfolt öltözőben bajlódni az átöltözéssel.

Elég ha indulás előtt magadra húzod ezt az együttest otthon vagy a munkahelyeden, de ne lepődj meg, ha az utcán majd mindenki megbámul! A jóga edzés előtt csak le kell kapnod magadról a pulóvert, és máris jöhet az első ászana!

OM szabadidő ruha

14990 Ft.

Hirdetés

A megunhatatlan plüss

A hűvösebb tavaszi napokra igazán ideális a plüssből készült melegítő. Egyesek szerint ez a szabadidőruhák legkényelmesebb fajtája, másoknál ez szigorúan csak otthon van forgalomban. Vigyázat! Az is látszik benne, amit nem biztos, hogy meg szeretnénk mutatni.

LA Gear női szabadidőruha

7990 Ft.

Hirdetés

Tavasz-színű hoodie!

A hoodie-k soha nem mennek ki a divatból, és manapság szabadon variálhatjuk, hogy milyen alsóval viseljük őket. Ápol és eltakar, szemünkhöz illő színben pedig egyenesen ellenállhatatlanok lehetünk ebben a bő felsőben is.

Adidas originals - felső trefoil hoodie

17990 Ft.

Hirdetés

 

Medicine felső basic

5990 Ft.

Hirdetés

Szabadidőnadrág helyett puha leggings

Sok nőnek a testhez simuló viselet jelenti a kényelmet, amikor szinte nem is érezni, hogy van rajtunk valami. A leggings melegebb napokon átveheti a szabadidőalsó szerepét, és egyúttal kihangsúlyozza a nőies idomokat. Nagyon csinosak lehetünk benne úgy is, ha rövidebb fazonú kapucnis felsővel kombináljuk.

Adidas originals leggings

9990 Ft.

Hirdetés

 

Puma leggings

15990 Ft.

Hirdetés

 

Adidas Essential leggings

6900 Ft-tól.

Hirdetés

Sportos kedvenc

Ezt a szuper légáteresztős futókabátot több színű alsóval is viselhetjük. A jogging felső enyhe vízlepergető hatása miatt futásunkat nem akadályozhatja meg a jól eső tavaszi permet sem. Nem mindegy, hogy mit viselünk kocogás közben, motiválhat, hogy végre itt az alkalom, hogy hordhassunk egy-egy valóban különleges ruhadarabot.

Nike Shield

27 000 Ft.

Hirdetés

Keresés az oldalon