Szépség 2019. április 23.

A legszebb virágos ékszerek tavaszra: fülbevalók, nyakláncok és karkötők

Laura Szépség 2019. április 23.
Borulj virágba!

Szerintünk teljesen érthető, ha a tavaszi hangulatban beszereznél néhány virágos kiegészítőt, amiket természetesen nemcsak tavasszal hordhatsz.

Össze is szedtük, hogy nekünk melyek tetszenek a legjobban nyakláncok, karkötők és fülbevalók terén. Filléres bizsutól pénztárcafosztóbb minőségi darabig mindenfélét mutatunk.

Fülbevalók

Ékes darab a Tricia Florence fülbevalója, ami két bronzos színű virágszálat formáz, közepükön gyöngyökkel.

Ami nekünk különösképp tetszik benne, az az, hogy a fülbevaló szárai – görbítettek, így még inkább virágszerű a kinézetük.

Kép forrása: vivre.hu

A Nautilus Concept Salvador fülbevalója egyszerűen mindenhez passzol elegáns, szimmetrikus formáival és sötét-bordó színeivel. Akár egy elegáns alkalomra, akár a hétköznapi ruhádhoz teszed be, áradni fog rólad, hogy a tavaszt és a virágok nyílását a nőiesség kiteljesedéseként, a női szépség metaforájaként éled meg.

Kép forrása: vivre.hu

Inkább a nem lógós darabok közül válogatnál? Akkor szerintünk a cseresznyevirágokkal teli gombfülbevaló a legszebb! Igazi életvidám, és közben ártatlan törékenységet magában hordozó kis szépség.

A lógó és a gombfülbevaló közötti átmenet képviselői közül a Swarovski gyönyörű, rózsaszín-fehér kristályokkal kirakott, csillogó virágfülbevalóit ajánljuk, amit megint csak hajlított formája tesz különlegessé.

Végezetül még egy fülbevaló, amibe nem lehet nem beleszeretni: duplavirágos, aranyszínű, szintén Swarovski kövekkel díszített.

Nyakláncok

Csodálatos, fekete darabbal indítjuk a javaslatsorunkat, ami különféle méretű és mintázatú virágokból alkot egy füzért. A színe miatt minden ruhához megy (de különösen a fentebb ajánlott fekete-fehér fülbevalóhoz!).

Sötétebb, magas nyakú ruhák minden tekintetet vonzó éke lehet a Bizsubarlang kristályos, aranyozott virágtengere, ami háromszög alakban díszíti a dekoltázsodat.

Ha ezt túlzásnak érzed, de maradnál a kristályos, aranyozott daraboknál, akkor az XP ékszer kedvességet és finom eleganciát sugárzó medáljára hívnánk fel a figyelmedet.

Virágmennyiségben az előző kettő közötti átmenet a Rossetti halvány rózsaszín “Hulló virág” nevű darabja, ami megint csak a tavaszi cseresznyefa-virágzás hangulatát idézi a nyakadba.

Valami extrábbat keresel, ami kitűnik az átlagosak közül? Akkor válassz egy 3D-nyakláncot! 

Az Ékszervarázs ródiummal, arannyal és rózsaarannyal bevont virágmedálja ráadásul díszdobozzal együtt érkezik.

És a sor végére egy húzósabb árú Tommy Hilfiger azoknak, akik az igazán minőségi nyakláncokat keresik. Ennek a csodaszép és csodaaranyos nemesacél medálnak olyan stílusa van, ami rögtön magára vonja a tekintetet, és biztos, hogy minden női ismerősöd faggatni fog, hol szerezted!

Karkötők

Egy karkötő nem csupán a karodat, de az egész öltözékedet nagyban megemelheti díszességben. Ha merészebb típus vagy, bátran vállalj be egy vaskosabb, láncos, csillogó kövekkel kirakott, aranyozott darabot!

A kék szín szerelmeseinek különösképp nem kell reklámoznunk a Montana cseh kristályokkal kirakott karkötőjét – magáért beszél.

Vagy épp a végtelenséget és örökkévalóságot jelképező, merev pántos Infinity karperec ragad magával? Megértjük! Szintén Swarovski kövekkel kirakott, nemesacél.

A minimalizmus kedvelőinek és a merev karkötők híveinek ajánljuk az Ékszerház gyönyörűen egyszerű, letisztult, egyetlen fehér virággal ellátott ezüst darabját.

De nem feledkezünk meg a bronz kedvelőiről sem, akiknek a T-kapcsos, antik stílusú, láncos karkötőn biztosan megakad a szemük – ráadásul nevetséges áron, pár száz forintért beszerezhető. 

Végezetül pedig egy gyönyörű szép, filigrán, dupla virágos, arannyal bevont karperec, nemesacél kristályokkal, ami ráadásul cikkünk íródásakor csaknem féláron kapható!

Keresés az oldalon