Otthon 2019. december 21.

A legjobb szilveszteri dekorációk otthonra

Balázs Otthon 2019. december 21.
Egyelőre minden tele van a karácsonnyal, mozdulni nem lehet anélkül, hogy meg ne szólalna valahol egy száncsengő, viszont mi már előrelátók vagyunk és a két ünnep közül már az eggyel későbbire, a szilveszterre készülünk.

Amennyiben az a terved, hogy nem máshova mész szilveszterezni, hanem egy általad szervezett házibuli keretében adtok az óév testének egy utolsó rúgást és ölelitek kebletekre az újat, akkor először is a legnagyobb csodálatunkról és nagyrabecsülésünkről kell biztosítanunk, mert te aztán bátor vagy.

Kevés szemetebb dolog van a világon, mint másnaposan romokat eltakarítani, ám te ezt végiggondoltad (ugye?!) és bevállalod a csapatért. Minden elismerésünk, de tényleg.

Na de, ha már megszületett a döntés, akkor itt az ideje azon is elgondolkodni, hogy milyen cuccokkal dobod fel a kéró hangulatát és teszed parti-kompatibilissé. Nem kell hatalmas, világmegváltó dolgokra gondolni itt, a lényeg amúgy is a társaságon, a zenén és a kialakult atmoszférán fog múlni, úgyhogy szinte mindegy is, hogy készülsz-e konfettiágyúval, vagy sem (ez a másnapi takarítás szempontjából lehet csak fontos), esetleg, hogy milyen színű lufikkal aggatod tele lakást.

Mindenesetre gondolatébresztőnek összeállítottunk egy kezdő pakkot nektek, amiből kedvetekre válogathattok, illetve fantáziátok szerint bővíthetitek is akár.

A házigazda rémálma

Konfetti Ágyú

60 centiméteres. Ára: 2 250 Ft.

Hirdetés

 

Nos nyilván a konfettiágyút senkinek nem kell bemutatni, erősen megosztó darabja ez a szilveszteri buliknak, ugyanis a vendégsereg szerint elengedhetetlen kelléke a szilveszternek, míg a házigazdák tökre meglennének nélküle.

Már csak azért is, mert ellenkező esetben nem ritkaság, hogy még a nyári takarítások során is kerülnek elő a legutóbbi szilveszteri bulin kilőtt darabjai.

Tudósaink még dolgoznak a témán, rejtély, hogyan csinálja, mindenesetre az tény, hogy így van. Hogy a paramétereiről is mondjunk valamit, ezzel olyan 8-10 méter magasságig lehet ellőni a kicsi színes csillagokat, amiket tartalmaz és úgy kb. egy percig tart a konfettieső.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azoknak, akik másokhoz járnak házibuliba.

Festett hajjal a feltűnésért

Zöld hajspray

Ára: 1 390 Ft.

Hirdetés

 

Ez egy jóval ártalmatlanabb eszköz, mint az előbbi. Csak fogod, felrázod, rátúrod a fejedre és zöldhajúan mész el bulizni.

Egyszerű és gyors megoldás, de ami még fontosabb, simán ki tudod mosni később a hajadból a festéket sima vízzel, szóval nem fenyeget az a veszély, hogy a nemzeti másnap jegyében eltöltött munkaszünet után így kell bemenned dolgozni.

Kiknek ajánljuk?

Bárkinek, akinek megfordult már a fejében, hogy zöldre festené a haját.

Vissza a hetvenes évekbe

Skytec 30 cm-es diszkógömb

Ára: 9 990 Ft.

Hirdetés

 

Ha van némi retrós elvágyódás a társaságban, akkor egy klasszikus hetvenes évekbeli diszkógömb biztos elfér a buliban. Persze akkor is jó helyen van, ha a  funky alapú disco zenénél és az afrosérónál csak az operettet rühellitek jobban, ugyanis hibátlanul tudja ellenpontozni a djent darálását és épp a kritikus pillanatban tud rámutatni a valóra, miszerint egy házibuliban vagytok és nem egy szabadon szétverhető pajtában.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szerint jó ötlet egy diszkógömb otthonra, használják bármire is.

2020 köszöntő partydekoráció

Szilveszteri lufikollekció

Ára: 30 000 Ft.

Hirdetés

 

Ha odavagytok a csilivili csillogásért és kedvenc színkombótok az arany és a fekete, akkor érdemes beszerezni ezt a lufikollekciót, amivel hibátlanul fel lehet díszíteni a lakást, ráadásul úgy, hogy a hülye is látni fogja, hogy itt bizony szilveszter van és nem május elseje.

Aki vevő erre a fajta stílusra és színkombinációra, az imádni fogja, de egyetlen buli erejéig még a legfintorgósabb nonkonformista cimboránk is el fogja viselni, főleg ha bőséggel adunk neki inni.

Kiknek ajánljuk?

Lufimániásoknak.

Táblával és krétával a jövőbe

Újévi fogadalomgyűjtő

Ára: Kb. 11 000 Ft.

Hirdetés

 

Ez a tábla arra való, hogy mindenki, aki tud még éjfél után járni és írni, odamenjen elé és megpróbálja olvashatóan feljegyezni az újévi fogadalmát. A házigazdák gonoszabbika még meg is örökítheti a jeles mutatványt és egy évre rá szembesítheti vele a boldogtalan delikvenst. Persze amikor adott egy klasszikus tantermi tábla és egy halom kréta hozzá, meg még némi alkohol mellé, akkor könnyen visszaihatjuk magunkat az általános iskolába és remek tréfákat eszelhetünk ki egymás rovására. Ugyan vannak, akik azt gondolják, hogy ezek amolyan infantilis hülyegyerekeskedések, de szerintünk aki mondja másra, az mondja magára.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnek csoportosan fogadalmakat tenni, vagy vásott kölykökként egy tábla körül randalírozni.

Keresés az oldalon