Vásárlás 2019. december 13.

Tündökölj az ünnepek alatt!

Szabó Sári Vásárlás 2019. december 13.
Lassan az év vége felé közeledünk, hamarosan itt vannak az ünnepek, és előkerülnek a csinosabb öltözékek. Lássuk miben tündökölhetünk az év legcsillogóbb időszakában.
Szabó Sári

Szabó Sári

Szabó Sári grafikus, stylist, ötleteit a sariszabo.com-on is megtaláljátok.
Cikkei

Nyakunkon a karácsony, a szilveszter, a több napon át tartó családlátogatások, céges és baráti bulik időszaka, ilyenkor szeretnénk mi is kicsit fényleni és olyan ruhadarabokat magunkra ölteni, amik növelik és tükrözik az ünnep hangulatát.

Idén nem szűkölködünk a csillogásban, bátran nyúlhatunk a flitterek és a tüllök után.

Színekben sincs különösebb megkötés, válasszuk a szívünkhöz legközelebb álló árnyalatot és nyert ügyük van.

1. Kis fekete helyett

A flitteres ruhák között szinte bármilyen színt megtalálunk. Ha egy ilyen típusú ruha mellett döntünk, próbáljuk kevésbé csillogó kiegészítő darabokkal erősíteni. Egy lakk cipő, egy visszafogottan ragyogó táska, és indulhatunk is. 

2. Fényes felső, az igazi befutó

A valódi tündöklés egyik meghatározó darabja lehet egy metálos fényű felső, amit bármilyen egyszerű darabbal is egészítünk ki, biztosak lehetünk benne, hogy nem leszünk alulöltözöttek. 

3. Fényes szoknya, a csillogás alappillére

Ha egy igazán különleges darabra vágyunk az ünnepek alatt, válasszunk egy fényes szoknyát, adjunk hozzá hasonló árnyalatú ruhadarabokat és máris mi leszünk az est fénypontjai. 

4. Arany blézer, az időutazó

Nincs is annál ünnepibb látvány, mint mikor egy ilyen blézerben sétálunk be valahová. Mivel idén a hosszabb blézerek a befutók, bátran párosíthatjuk egy egyszerű mini fekete ruhával, hogy igazán élni tudjon ez a tökéletes darab.

5. Flitteres nadrág, ha igazán meg akarjuk adni a módját

Ki gondolta volna, hogy egyszer egy hetvenes- nyolcvanas éveket idéző nadrágban rophatjuk majd az ünnepi bulikon? Persze egy ilyen nadrágot nem árt óvatosan kezelni. Igyekezzünk szelíd, lágy színekkel tompítani, hogy igazán kifinomult hatást keltsünk.

6. Arany lépő, az idei nagy kedvenc

Ha idén beleszerettünk egy aranyosan fénylő csizmába, az ünnepek alatt biztosan találunk rá alkalmat, hogy ne feszengjünk benne kényelmetlenül. Egy klasszikus szabású ruha, és csodásan fogunk festeni bármely eseményen.

Idén semmi okunk az aggodalomra, ha valódi tündöklésre vágyunk!

Keresés az oldalon