A legdivatosabb átmeneti kabátok tavaszra

bubba 2019. március 12. Szépség

Végre az időjárás is megengedi, hogy a nehéz téli kabátok helyett jóval változatosabb átmeneti kabátokba bújjunk. Számtalan anyag, fazon és stílusok közül válogathatunk, összeszedtük ezek közül a legdivatosabbakat.

Könnyed parka kabát

Kényelmesés praktikus, illetve nagyon sokoldalúan használható, így senkinek sem hiányozhat a ruhatárából egy átmeneti parka kabát. A jellemzően combközépig érő, kapucnis kabátok ráadásul sportosságuk miatt kifejezetten divatosak is. Tavaszra a vékony vagy béleletlen verziók tökéletesek, hiszen nem túl melegek, de esős és szeles időben is megállják a helyüket.

Ballon egy kis csavarral

A ballonkabátok jellegzetes tavaszi viseletnek számítanak, és igazán sosem mennem ki a divatból, de kicsit talán már unalmasak. A megszokott ballonkabátokon túl ma már feltűnő színekben is kapható ez a viselet, ettől egy csapásra fiatalosabb és frissebb lehet a jól ismert fazon.

Color blocking

Ha még nem hallottál erről a kifejezésről, itt az ideje megjegyezned, ugyanis valószínűleg még sokáig velünk marada tavaly óta újra hódító color blocking, ami tulajdonképpen a színes felületek merész összekapcsolását jelenti. Sportos kabátokon és dzsekiken nagyon jellemző, és ha a 80-as, 90-es évek divatja jut eszedbe róla, nos, az sem véletlen. Az évtized elején már volt egy nagyobb color blocking divathullám, de Magyarországon akkor még kevesen vállalták be ezt a trendet, kíváncsian várjuk, mit hoz 2019.

Bő fazonú kabát

Továbbra is nagyon trendik a kicsit elegánsabb, de a bő fazon miatt mégis lazaságot sugárzó, kifejezetten hosszú, egyenes fazonú szövetkabátok. A kockás minta pedig egyébként is a szezon egyik fontos trendje lesz a legnagyobb divatmagazinok szerint.

Hosszított motoros kabát

A bőr vagy műbőr motoros dzsekik szintén alapdarabnak számítanak tavasszal, és most különösen divatosak a bővebb, illetve hosszított verziók. Ezek a kabátok ráadásul egy sima motorosdzsekihez képest sokszor még praktikusabbak is, hiszen a derekadat is védik.

Keresés az oldalon