A 10 legszebb határidőnapló 2019-re

Startlap Bubba
Jöhet bármilyen új app az okostelefonokra, sokan vannak, akik még mindig tollal szeretik feljegyezni a fontosabb teendőiket a következő hetekre, hónapokra, vagy akár az egész évre vonatkozóan. Az egyszerűbb határidőnaplók és tervezőnaptárak mellett elképesztő kínálat gondoskodik a grafománoknak arról, hogy különböző formában, színekkel, matricákkal és egyéb kellékekkel rákészüljenek az előttük álló feladatokra. Szubjektív válogatásunkban idei kedvenceinket szedtük össze.

Mivel is kezdhetnénk a sort, ha nem egy ún. anti-határidőnaplóval? A hazai Slow Mozgalom már oly nagyra nőtte ugyanis ki magát, hogy többféle anti-határidőnapló gyártásába is belekezdtek. Nem csoda, hiszen egyre több követője akad a lassú élet filozófiájának itthon is. 

Az anti-határidőnaplóhoz két levél inspirációs matrica, könyvjelző és tolltartó gumi tartozik. A belső oldalakat újrapapírra nyomtatták, a borító keménykötésű, de az előlapja pihe-puha szivacsos, és bársonyfóliás fedése van.

Slow Year Planner 2019

A/6 (kicsi), vagyis 115 x 146 mm. Súly: 250 gramm. 5200 forint.

Hirdetés

 

Aki kedveli a nagyon színes, nagyon mintás noteszeket, füzeteket, határidőnaplókat, annak jó választás lehet a Dolce Blocco tervezője, legyen az bármely színű vagy típusú: van macskás, virágos, madárkás, és – ez a mi kedvencünk, mi ezt szeretjük – flamingós is.

Fancy Flamingo Secret Planner

Heti beosztású határidőnapló áttekintő tervező oldalpárral minden hónapra. 176 oldal, 13 cm x 20 cm. Borítója keménytábla. 3800 forint.

Hirdetés

 

Ha szeretünk sokat pepecselni a tervezéssel, matricákkal, kiemelésekkel játszani, akkor a Me and My BIG Ideas tervezőit nekünk találták ki. Rengeteg méretben, színben, felszereléssel kapható, igazából igencsak nehéz a választás, de azért nem lehetetlen. A plusz inspiráló idézetekért külön imádjuk ezt a tervezőnaptárat.

Ami még extra, hogy a tervező tovább bővíthető bármikor, bármilyen hozzá való lappal az ún. Disc Bound rendszernek köszönhetően. 

Me and My BIG Ideas, Create 365 tervező, Best Year Ever Classic

Tartalmaz 1, 12, valamint dátum nélküli tervezőt is. Található benne 4 lapnyi matrica is, aminek segítségével beszámozhatod a lapokat. Jár hozzá még 2 mágneses könyvjelző és 4 öntapadó jegyzet. Kb. 28 dollártól rendelhető.

Hirdetés

 

A Moleskine-t nem kell senkinek bemutatni, idén is találtunk a kínálatban bájos darabokat.

Az idei kedvenc a Kis herceg-tematikájú határidőnapló, amihez jár könyvjelző, zár gumi és tágítható belső zseb is. 

Moleskine határidőnapló 2019 - A kis herceg

Limitált kiadású Moleskine naptár, a grafikáját a híres A kis herceg című nagysikerű történet inspirálta. 12 hónapos napi beosztású, közepes méretű határidőnapló, sarkai lekerekítettek, fedele kemény, lapjai savmentesek. Kb. 6300 forint.

Hirdetés

 

Moleskine 18 hónapos határidőnapló

Több méretben kapható, az XL-es 5680 forint.

Hirdetés

 

A Life Planner prémium kategóriás naptárai is nagyon szépek, egyszerűek és letisztultak. 

My Dream Life Planner

Blanche edition; A5 méret, matt fehér borító, fényes rosegold felirattal. A belső oldalakon rosegold, és szürke nyomtatással. 7990 forint.

Hirdetés

 

Természetesen a nagyobb áruházláncok is belevágtak az egyedi határidőnaplók és tervezőnaptárak készítésébe, így többek között a DM is; a cég 2019-es Lifebook-jai tavaly november óta kaphatóak egyes üzletekben a készlet erejéig. 

DM Lifebook 2019

Limitált kiadás, virágos képi világgal: minden virágmotívum egyedileg, kézzel festve készült. 12 különböző borítóval kapható. 1999 forint (5 ezer forint feletti vásárlás esetén).

Hirdetés

 

Aki a B5 méretű spirálkötött füzeteket kedveli, az sem marad zsákmány nélkül idén. Aki pedig nyomon követi a divatirányzatokat és trendeket, nos, annak kitűnő társ lehet a PlanAll naptárkollekcióban megjelent, Lakatos Márk nevével fémjelzett napló, amiben a divatfanatikusok mindenféle tippet, tanácsot kapnak a magyar divattervezőtől. 

52 stílusos hét +, Lakatos Márk tanácsaival

A füzetben 20 heti planner található havi szokáskövető táblázattal, heti motivációs idézetekkel, éves értékelőkkel. Egyedi illusztráció, és 88 matrica is jár hozzá. 256 oldal. 3790 forint.

Hirdetés

 

Idén különleges anyagot választott a DOT for You magyar naptártervező csapat az IRKA 2019 borítójaként. A könyvek keménytáblával készülnek, de az anyag, amivel bevonják, puha. A színek gyöngyházfényűek, és kapható például rózsaarany, ébenfa, aranybarna, fehér arany színekben is. 

IRKA 2019 csomag

14,8×21 cm, 208 oldal, álló formátum, valamint 18×10 cm, 176 oldal, fekvő formátum. Heti bontás, bal oldalon naptár, jobb oldalon jegyzet rész, 2018/2019 évi, havi, áttekintő, plusz ponthálós jegyzetlapok. 12.975 Forint/2 db.

Hirdetés

 

A Malinovka szintén egy exkluzív választás lehet azoknak, akik a különlegeset keresik. Igaz, egyelőre úgy néz ki, hogy a többféle színben kapható naptárakból a fekete és szürke színekben a webshopban elfogyott, de a honlap szerint a budapesti design boltokban még mindhárom szín kapható. 

Malinovka határidőnapló

Álló formátum: 18 x 14 cm, 180 oldal. Prémium Munken 100 g belívpapírral. Éves és havi áttekintő oldalak, heti rendező, jegyzetlapok, holdfázisok jelöléseivel. 4800 forint.

Hirdetés