6 szuper tartós rúzs és szájfény

Laura 2019. január 14. Szépség
Szereted, ha egész nap rajta van a szín a szádon, de utálod ellenőrizgetni és javítgatni? Vagy olyat keresel, ami tartós, de nem szárítja ki az ajkaidat totálisan? Csekkold ezeket a termékeket!

A sminkgyártásnak talán az egyik, ha nem a legnagyobb próbatétele az olyan szuper tartós rúzsok és szájfények feltalálása, amikkel nyugodtan ehetünk, ihatunk, csókolózhatunk, miegymásolhatunk, és csak a nap elején és végén kell foglalkoznunk vele – cserébe nem szárítja ki a szánkat, és könnyű is leszedni.

Hát, azért azt kijelenthetjük, hogy ilyen terméket még nem sikerült feltalálni.

Van viszont már néhány, ami elég ígéretesnek tűnik:

  • majdhogynem egész nap bírják,
  • nem kopnak foltosan,
  • nem kennek össze semmit,
  • és nem szárítanak.

Persze azért a lemosásukkal biztos, hogy többet kell pepecselni, mint a nem tartós rúzsokéval, de hát valamit valamiért, nem igaz?

A fenti jellemzőkkel kecsegtető termékekből gyűjtöttük össze a hat legvonzóbbat és megnéztük, mit gondolnak a termékekről a kommentelők.

A szomorú hír az, hogy az igazán jó sminktermékekből egyre kevesebbet forgalmaznak Magyarországon, ezért többnyire külföldi webshopokból kell rendelni őket.

1. Maybelline New York Superstay 24 Color folyékony ajakrúzs

Leírása szerint extratartós folyékony rúzs, ami kétfázisú: az applikátorral felvihetjük a kiválasztott színt a tubusból, a másik végén található ajakbalzsammal pedig biztosítható az ajkak komfortérzete egész nap. Merész módon 24 órás tartósságot ígér evés-ivás, csókolózás mellett, amiben azért nem merünk hinni, de a terméket kipróbáló hozzászólók dicsérő kommentjeinek tömege elég meggyőzőnek tűnik.

Maybelline New York Superstay 24 Color

Folyékony ajakrúzs. 2806 Ft-tól.

Hirdetés

 

2. Golden Rose Longstay Liquid folyékony, matt ajakrúzs

Teljes fedést biztosító, tartós matt finisű, súlytalan textúrájú folyékony ajakrúzs. E-vitaminnal és avokádó olajjal dúsították, hogy minél kevésbé szárítsa az ajkakat. A kipróbálóinak a legnagyobb problémája a leszedéssel van: elég sokat kell dörzsölni, hogy teljesen lejöjjön. Ez viszont garantálja, hogy egész nap a szádon marad.

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick

Folyékony ajakrúzs. 2062 Ft-tól.

Hirdetés

 

3. theBalm Meet Matt(e) Hughes folyékony rúzs

Ezzel a termékkel kapcsolatban az egyik legmeggyőzőbb annak a felhasználónak a leírása, aki kifejezetten száraz ajkaira keresett tartós rúzst egy drogériában. Miután ezt ajánlották neki, saját szavaival élve beleszeretett. De más kommentelők is élnek a “szerelmes vagyok belé” kifejezéssel – némi túlzást megengedve magunknak ez lehet a közel tökéletes rúzs? Mi rendeltünk belőle egyet magunknak. Mondjuk az ára nem a legbarátibb, de pont ezért vállaljuk be: ha tényleg minden kritériumnak megfelel, akkor megérheti.

theBalm Meet Matt(e) Hughes hosszantartó folyékony rúzs

Folyékony rúzs. 4760 Ft-tól.

Hirdetés

 

4. Artdeco High Performance ajakrúzs

Ebben a darabban az az extrán jó, hogy nemcsak tartós, de még ápolja is az ajkakat E-vitaminnal és pantenollal. Szárítani így nem is szárít, ezért cserébe viszont nem ez a legtartósabb rúzs, de persze még bőven a tartós rúzsok kategóriájába esik (több kipróbálója azt írja róla, hogy simán kibírja az evés-ivós gyűrődést). Emellett garantáltan nem foltosan, hanem egyenletesen kopik.

Artdeco High Performance Lipstick

Ajakrúzs. 5290 Ft-tól.

Hirdetés

 

6. Artdeco Magic Fix rúzsfixáló

Végül, ha van olyan színed, amit imádsz, de nem eléggé tartós, akkor próbáld ki a rúzsfixálót! Ezt egész egyszerűen rá kell kenni a felvitt rúzsra. A tapasztalatok alapján inkább a matt rúzsokkal működik jól együtt, a fényesebbekkel kevésbé szuperál. Ja, és még egy fontos dolog: miután felkented, egy kicsit még tartsd nyitva a szádat, és úgy várd meg, hogy rászáradjon a színre!

Artdeco Magic Fix

4550 Ft-tól.

Hirdetés

 

(A termékekről szóló véleményeket a Krémmánia oldalán olvastuk.)

Keresés az oldalon