5 szenzációs kiegészítő autóba, amitől sokkal jobb lesz az utazás

Kisbaba mellé, sok cucc cipeléséhez, de praktikus telefon-és napszemüveg-tároláshoz is mutatunk jó holmikat.

Kedves rendszeresen autózók, és hosszabb autóútra készülődők!

Ismeritek a jelenséget, amikor a napszemüvegetek, telefonotok, rágótok és bármi egyebetek csörögve-zörögve rázkódik a kocsi ajtajában, vagy mindig a kesztyűtartóból kell előhalászni?

Vagy amikor nem tudjátok, hogyan is rendezgessétek a sok cipelni valót a csomagtartóban, az utastérben?

Hadd mutassunk most nektek öt olyan holmit, ami nagyban megkönnyíti majd a járgányotokban való tartózkodást. Sőt, jó esély van rá, hogy azon morfondíroztok majd: miért nem jutott eddig eszetekbe, hogy ilyet vegyetek??

Babafigyelő tükör

Besafe biztonsági babafigyelő tükör autóba

3290 Ft

Hirdetés

 

Ha az a típusú szülő vagy, akit idegesít, hogy nem láthatja folyamatosan, hogy van és mit csinál a gyerekülésben neki háttal ülő kisgyermeke, akkor érdemes beszerezned egy ilyen tükröt. Domború felületével biztosítja a nagy látószöget, így folyamatosan szemmel tarthatod az egész hátsó ülést.

A kicsivel szemközti hátsó fejtámlára kell erősíteni, s innentől kezdve a szélvédőn lévő visszapillantóban monitorozhatod gyerkőcödet.

Autós csomagtartó rendező

Autós csomagtartó rendező, tároló

3990 Ft

Hirdetés

 

Érezted már úgy, hogy akárhogy tetriszezel a sok elszállítani való holmival, képtelen vagy stabilan elhelyezni őket a csomagtartóban? Esetleg volt már, hogy valamilyen érzékeny, törékeny tárgyat sehogy se tudtál kibiztosítani, így egy utasnak kellett az ölében tartogatnia azt egész úton?

Nagyon egyszerű a megoldás: csomagtartó rendező.

Ez a tároló bármekkora, még a kisebb csomagtartókban is elfér, és három rekeszt biztosít neked a cuccok elhelyezésére. Ami viszont a legjobb benne, hogy ha épp nem kell, akkor összenyomhatod lapjára, és könnyedén becsúsztathatod a csomagtartó oldalába; nem foglal helyet.

Legfeljebb 15 kilogrammnyi súllyal terhelheted.

Méretei: 32×31,5×50 cm

Hálós kényelem az utastérbe

Praktikus autós tároló

1490 Ft

Hirdetés

 

Inkább az utastérbe kellene valami cuccrendező, ami lehetőleg nem foglal el plusz helyet? Akkor egyértelmű a válasz: a két elülső ülés közé kell felrakni. Szerencsére az okosok már rég ki is találták és le is gyártották az erre alkalmas autós kiegészítőt, ami nem több, mint egy kifeszíthető, hálós zseb. Ebben aztán belerakhatsz mindent: magazint, kütyüket, innivalót, de akár egy komplett női táskát is.

A felrakása, és ezáltal a levétele nagyon egyszerű: a fejtámlákra kell akasztani a két rögzítő pontot. 40 x 35 centi, és a hálós anyagnak köszönhetően átlátható, plusz nem melegíti fel például a benne tárolt jeges teát sem.

Ajándékba is szuper!

Zsebtenger a hátul ülőknek

3 Sprouts autós tároló

9990 Ft

Hirdetés

 

Ha kifejezetten a hátsó ülésen utazók számára keresel praktikus zsebeket, akkor egy ilyen, mintás és aranyos darabot ajánlunk. Rendkívül hasznos: 6 darab, többféle méretű zsebbel látták el, így kisebb és nagyobb cuccokat egyaránt belecsúsztathatsz. 

Ha az általunk ajánlott linkre kattintasz, nemcsak ezt az édes elefántos változatot találod meg, hanem például bulldogosat, vagy süniset is.

Kisgyerekek számára könnyebbé és jobban várt programmá válhat az utazás, ha egyikük ilyet, másikuk olyat kap, és a saját kis utazós intim szférájuknak érezhetik a zsebes tárolót. Nem beszélve arról, hogy a játékok sem szóródnak el többé az ülések alatt…

56 cm magas és 33 cm széles. Csatokkal rögzül, nem tépőzárral, így biztos és stabil a tartása.

Apró cuccok gyűjtője a műszerfalra

Carsun autós multifunkcionális tároló

990 Ft

Hirdetés

 

Természetesen külön az anyósülésen utazók számára is találtunk olyasmit, ami egy kisebb áldással érhet fel. Legalábbis, ha sokszor szenvedsz a napszemüveged, a telefonod, a rágód, a zsepid, a fülhallgatód, a pénztárcád és esetleges más egyéb apró holmid elrendezésével – mert nincs elég hely melletted, mert unalmas, hogy mindig a kesztyűtartóból kell előhalászni, vagy egész egyszerűen azért, mert valami mindig lepottyan -, akkor ez a rögzíthető kis ládika örök barátoddá válhat. 

A kis szilikon tároló alja könnyedén odaragasztható a műszerfalhoz, de igény szerint le is húzható róla, és természetesen nem hagy nyomot. Ha felrögzítetted, akkor nem kell többé félned attól, hogy egy döccenő vagy éles kanyar során lepotyognak az apróságaid.

Amikor nincs rá szükséged, akkor össze is lapíthatod, ha pedig bekoszolódna, langyos vízzel könnyedén megtisztíthatod.

Még annak is hasznos lehet, aki a volánnál ül: nem tereli el a figyelmét, hogy a mindenfelé elhelyezett cuccai közt keresse például a parkoló kártyáját, hisz tudni fogja, hogy minden ott van a szilikon ládiká(k)ban.

Mérete: 12.5 x 17.5 x 2 cm.

 

Amivel pedig mindezeket megkoronázhatod, az egy mutatós, finom illatú autóillatosító.