14 divatos sportcipő a hideg napokra is

Startlap Bubba
Sokan szomorúan búcsúznak el kedvenc sport- vagy tornacipőjüktől, ahogy esősebbre és hűvösebbre fordul az idő, pedig ősszel és télen sem kell feltétlenül bakancsban és csizmában járnunk. A nagy cipőmárkák legnépszerűbb modelljeiből ősziesített vagy téliesített változat is létezik, így hideg időben is maradhatunk a megszokott kényelemnél. Összeszedtük a mi kedvenceinket. 

Converse

A Converse Chuck Taylorja úgy tűnik sosem megy ki a divatból, ráadásul évszaktól függetlenül is nyugodtan viselhetjük az ikonikus tornacipőket, hiszen többek között bőr és bélelt változat is kapható az eredetileg vászon cipőkből. Egyes modellek pedig már ötvözik a tornacipő kényelmét egy bakancs előnyeivel.

1. Chuck Taylor WP Boot,  35 900 Forint/playersroom.hu

2. Ctas Pc Boot Hi 162413C Chocolate/Black/White, 23 990 Forint/ecipo.hu

3. Chuck Taylor All Star Boot /converse.hu

Vans

A Vans a Converse-hez hasonlóan szintén megalkotta a bélelt, téli verziókat népszerű deszkás tornacipőiből. A klasszikus, magasszárú Sk8-Hi kifejezetten praktikus hideg időben, a márka új tagja pedig az UltraRange Hi DX, amelyet sportolók inspiráltak, és ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Kényelmes és meleg, de közben jól is szellőzik.

4. Vans SK8-Hi Platform MTE, 31 990 Ft/vansshop.hu

5. Vans SK8-Hi MTE Dusty Olive/Darkest Spruce, 28 749 Forint/footshop.hu

6. Vans UA Ultrarange HI DX, 39 999 Ft/ playersroom.hu

New Balance

A népszerű sneaker márka, a New Balance őszi-téli kollekciójában is szerepelnek bakancsszerű megoldások, a klasszikus sportcipőfazonokat pedig a vastag szövet- és irharészekkel téliesítették.

7. Bakancs, 13 230 Forint/ecipo.hu

8. Bokacipő, 20 980 Forint/ecipo.hu

9. Sportcipő, 20 980 Forint/ ecipo.hu

Nike

A Nike az egyik legnépszerűbb sportcipőmárka, amely számos népszerű fazont dobott piacra az évek során, az aktuális évszaknak megfelelő változatban. Air Force 1 egyike a világ legrégebb óta gyártott sportcipőinek, amelyből tökéletes választás hideg időre a több színben elérhető bőr változat. Az Air Max sorozat őszi-téli kollekciójában is a bőr és az irha kapott főszerepet.

10. Nike Air Force 1High Utility, 37 985 Forint/ footshop.hu

11. Air Max Premium, 30 750 Forint, ecipo.hu

Nem csak sötét színekből állnak az őszi és téli kollekciók, a bevállalósabbak a hidegebb időben is maradhatnak a stílusos fehér sportcipőknél vagy a világos pasztell színeknél, amelyek számos márka kínálatában megtalálhatnak.

12. Nike Air Max, 42 780 Forint/ecipo.hu

13. Reebok F/S Hi Ripple, 34 521 Forint/footshop.hu

14. Puma Vikky Platform, Ribbon, 15 710 Forint/ecipo.hu

 

(A feltüntetett árak a cikk elkészülésének napján 2018. december 5-én voltak érvényesek a megjelölt webshopokon)