Utazás 2019. július 20.

10 szenzációs cucc, ami nélkül ne indulj el a strandra!

Laura Utazás 2019. július 20.
Homoktaszító plédtől miniszéfig mindenféle hiánypótló holmit a figyelmedbe ajánlunk.

Strandolni lehet szokványosan, és ász módon! És hát persze, hogy te az utóbbi kategóriába akarsz tartozni, nem igaz?

Félre téve a süket dumát, az alábbi cuccok tényleg nagyon hatékony és praktikus segítséget tudnak jelenteni a strandolásban, és/vagy viccesek, menők, feldobják az ottlétet. Érdemes szemezgetned közülük!

Világító bolygólabda

Kezdjük egy egyszerűbb újítással. A strandon, ugye, szokás labdázni. A szép, nagy, felfújható, színes labdákból óriási választék áll rendelkezésedre, na de olyat, ami egy bolygót másol le, ráadásul világít a sötétben, biztos, hogy nem sokak kezében láttál eddig!

Gondold el, milyen menő az esti fürdőzés közben egy ilyen világító Jupitert röptetni a levegőben!

Jupiter világító labda

2000 Ft-tól

Hirdetés

Felfújható hűtő, ami vagány is

Egy másik általános igény a strandon a hideg ital fogyasztása. Megértjük, ha te is szájhúzogatva mész már oda a büfék ablakaihoz, hogy kikérj egy 400-800 forintos üdítőt vagy sört… Pláne akkor nagyon javasolt a hűtőláda használata, ha nagyobb társasággal vagy.

És mi lehetne ideálisabb, mint egy felfújható hűtőláda, amit könnyedén leereszthettek és elrakhattok, miután mindenki kiürítette a palackját vagy fémdobozát? (A palackot nyomd össze, mielőtt a szelektív hulladékgyűjtőbe dobod, a fémdobozt viszont, kevesen tudják, nem szabad összenyomni!)

Ez a kazettás magnó kinézetű darab ráadásul állati menő is: aki csak meglátja, hogy ilyenetek van, rögtön úgy fogja érezni, hogy ilyen kell neki is.

Felfújható hi-fi italhűtő

4490 Ft-tól

Hirdetés

Borosüveg-matrac

Rozé-szerelmeseknek kötelező darab! Mutatós, önkifejező, bulis strandkellék, ami garantáltan egyedivé tesz az egész parton.

Egyszemélyes, méretes matrac (195 x 60 x 13 cm-es), így rendkívül kényelmes, még magasabb növésűek is jól elférhetnek rajta. Mi mondjuk hiányoljuk róla a pohártartót, ha már borosüveg alakú, de végül is igaz, hogy az alkoholfogyasztást nem muszáj minden áron támogatni, pláne nem a nyári dög melegben…

Óriás borosüveg strandmatrac

11990 Ft-tól

Hirdetés

Vízpermetező spray

Igazi kis csoda, aki meglátod, kézről kézre jár majd a nagy melegben! Ha egy ilyet beszerzel, te leszel a társaság középpontja, az biztos! Elem nélkül működik, egyszerű mechanikával. A nyugágyban vagy a pléden heverészve bármikor pumpálhatsz egy adag hűsítő hideg vizet magadra. Vagy megviccelheted vele a felhevült testtel napozó másik embert is, persze lehet, hogy annak dühös kergetőzés és vízbe borítás lesz a vége…

Akasztó is van rajta, szóval könnyedén elhelyezheted például a nyugágy egyik rúdján.

Cool down vízpermetező spray

990 Ft-tól

Hirdetés

Vízálló telefontok

Nézzünk egy jóval funkcionálisabb kelléket. Beszereztél már vízálló telefontokot? Jobb, ha megteszed, mert az emberek általában nem szándékosan ejtik vízbe a telefonjukat.

Nem beszélve arról, hogy ez a tok új távlatokat nyit a strandos szelfizés és videózás terén.

Bátran beviheted a vízbe, hogy akár fölötte, akár alatta készíts jobbnál jobb felvételeket. Mondanunk sem kell, hogy a tok úgy van kialakítva, hogy az érintőképernyőt azon keresztül is tudod használni.

Ha nem tervezel a telefonoddal a víz közelébe menni, akkor is javasoljuk a használatát vízparton, ahol a szél által hordott apró kis vízrészecskék vagy homokszemcsék folyamatosan károsíthatják a kütyüdet.

Vízálló telefontok

1450 Ft-tól

Hirdetés

 

Homokmentes strandlepedő

Ha esetleg nem tudnád, a sima, koszolódós strandlepedők ideje lejárt! A felkészült strandolók homoktaszító lepedővel járnak! Hadd idézzünk a webshopon írtakból: az “alapanyagául szolgáló poliuretán szövetet katonai célokra alakították ki, hogy megóvja az alkatrészeket a helikopterek le- és felszállásakor felkavarodó portól. Az ebből készült strandlepedő felülről szitaként átereszti a rászóródó homokot, alulról viszont tökéletesen zár, így megakadályozza a homokszemek visszaszűrődését. A matrac a vizet és a szennyeződéseket egyaránt taszítja, így strandoláshoz, piknikezéshez, szabadtéri koncertekhez vagy fesztiválokhoz is tökéletesen illik.”

Ez a pléd egészen biztosan megszünteti a strandolás közbeni koszos kellemetlenségeidet. Csak vigyázz, nehogy mindenki a tieden akarjon majd ülni! Jobb, ha elküldöd a többieknek is a linkjét, hogy vegyenek maguknak…

Sand homokmentes strandlepedő

2990 Ft-tól

Hirdetés

Könnyen felállítható árnyékoló, ami szellőzik is

A strandsátrakkal nekünk igazából csak az szokott lenni a bajunk, hogy izomból beáll alájuk a meleg. Köszönhetően annak, hogy teljes terjedelmükkel leérnek a földig, vagyis megállítják a levegőt. Más a helyzet ezzel a zseniális darabbal, amelyet nagyon könnyen szét-és összeszerelhetsz, nem nagy a súlya sem, sőt még mosógépben is mosható. És a lényeg: szellőzik! Mert végre, ennek a sátornak nyitott az oldala, és az alja sem ér le. Tulajdonképpen mi nem is értjük, miért nem eleve csak ilyen kialakítású strandsátrat gyártanak…

Ki ne felejtsük: UV-védelmet is biztosít!

Strandsátor

17417 Ft-tól

Hirdetés

Úszó minibár

A következő cucc, amivel a nap sztárja lehetsz, ez a kis úszó jó barátod, akit bármikor felfújhatsz és leereszthetsz.

A fedelét kinyitva egy 12 literes, hűtésre alkalmas lyuk tárul eléd, amibe beledobálhatod a jeget vagy jégakkut és az üdítőket.

A hidegen tartás úgy hatékony, ha a fedelet csak akkor nyitod ki, ha bele akarsz nyúlni.

Oldalt 6 pohártartó lyuk teszi teljessé a menőségi és kényelmi élményt: ezt a kis vízi bójára emlékeztető cuccot többen is körülállhatjátok, és ki-be vehetitek belőle az italotokat. Oldalt fogók könnyítik az odébb húzását, és zsinórral is kikötheted valamihez, hogy ne sodorja el a víz.

Úszó italtartó

5140 Ft-tól

Hirdetés

Fánk alakú úszó pohártartó

A minibár kiegészítéseként ajánljuk ezeket a megharapott fánk formájú kis úszógumikat, amik egy pohár vagy palack megtartására alkalmasak. Nagyon mókásak, és egy medencében tökéletes társaid lehetnek! Külön buli, ha például meghívod a haverjaidat egy medencés bulira, amiben elhelyeztél több ilyen hűsítővel úszkáló kis fánkot, és meghagyod a társaságnak, hogy csobbanjanak be és kapják el, amelyikre vágynak. Igazi luxus-érzés!

2 db felfújható fánkos pohártartó

1790 Ft-tól

Hirdetés

Miniszéf

Végül, de nem utolsó sorban, egy teljes mértékben funkcionális cucc, amit akkor ajánlunk, ha hajlamos vagy parázni a strandon az értékeid elvesztése miatt (de igazából akkor is, ha nem parázol miatta, az ördög ugyanis sajnos nem alszik).

Ez a kis széf kóddal záródik, és az acél kábelének segítségével ahhoz rögzítheted hozzá, amihez csak szeretnéd. Nyilván nem látványosan szem előtt és nem félnapokra kell magára hagyni, de a fürdőzés vagy lángosozás idejére garantáltan biztonságban tartja minden értékedet – kényelmesen lazíthatsz!

Felülíró kulccsal is rendelkezik, így kulcsvesztés, vagy vészhelyzet esetén könnyedén, gyorsan nyitható.

Hordozható, digitális nyitású értéktároló

14500 Ft-tól

Hirdetés

 

Ha kavicsos partra készülsz, ne feledd a vagány úszócipődet se beszerezni!

Keresés az oldalon