Kütyü 2019. január 03.

10 menő termék kütyümániásoknak

bubba Kütyü 2019. január 03.
Habár a karácsony már elmúlt, de kütyüből sosem elég. Elsősorban azokra gondoltunk, akik odáig és vissza van a különböző kicsi, nagy, okos, vagy egyéb tech cuccokért. Összeszedtünk tíz szuper kütyüt külföldről.

1. Omnicharge​ Omni USB-C​ hordozható töltőállomás

Ez elsősorban azoknak praktikus, akik sokat utaznak sok kütyüvel, ugyanis a két nagysebességű USB-C port tökéletesen alkalmas arra, hogy feltöltsön bármilyen telefont, tabletet vagy laptopot, és igen, még egy MacBook Pro-t is. További előnye, hogy elosztóként is funkciónál, tehát, rajta keresztül összeköthetjük eszközeinket és össze-vissza másolhatjuk az adatainkat.

Omnicharge Omni USB-C

Kb. 366 dollártól (plusz szállítási költség).

Hirdetés

2. Canon IVY vezeték nélküli fényképnyomtató

Ezt leginkább azoknak a fotózásfüggőségben szenvedőknek ajánljuk, akik ezt még látványosabban környezetük tudtára akarják hozni. Ugyanis a Bluetooth kapcsolattal használható Canon IVY 5cm x 7,5cm-es matricákat nyomtat. A művészi alapanyagot telefonról, de akár közvetlenül a közösségi portálokról is beszerezhetjük. Sőt nyomtatás előtt az applikációja segítségével a képek szerkesztésére is van módunk.

Canon IVY vezetéknélküli fényképnyomtató

Kb. 99 dollár (plusz szállítási költség).

Hirdetés

3. Anker Soundcore Flare hordozható, vezeték nélküli partyhangszóró

A 360 fokban hangot sugárzó hangfal az egyik lehető legszembetűnőbb választás a maga árkategóriájában. 12 órát bír töltés nélkül, remek hangminőséget nyújt, a mélyei is ütősek, és állítható LED-fényekkel rendelkezik. Ezenfelül szinte teljesen vízálló, ami azt jelenti, hogy ha egy keményebb buliban – szociális helyzettől függően – kád vagy medence alján köt ki, még azt is túléli.

A szórakozók szempontjából érdemes kiemelni, hogy két eszközzel sztereó hatást érhetünk el, vagy a hangerőnket duplázhatjuk meg.

Kb. 49 dollár (plusz szállítási költség).

Hirdetés

4. Neato Robotics D7 robotporszívó

Az egyik legmenőbb cucc a techmániás, lusta vagy nagyon elfoglalt embereknek (és bizony az ár miatt nagyon is mániásnak kell lennie!). Ez a kis jószág a jelenleg forgalomba lévő robotporszívók élvonalából jön. Az önvezető autók által is használt lézeres feltérképezési technológiájának köszönhetően kitűnően tájékozódik a lakásunkban, nem megy neki semminek, lényegében még a sötétben is „lát”.

Ha mégis lenne olyan része az élőhelyünknek, ahová még ezt a kifinomult robotporszívót se akarjuk beengedni, mert hát az ördög nem alszik, nincs semmi gond, ezt simán megmondhatjuk neki az okostelefonunkon keresztül. A növekvő okosságát folyamatos frissítések szavatolják, ezek közül az egyik, hogy kiszámolja, hogy mennyi töltésre van szüksége a meló befejezésére, és ennek fényében gyorstölti magát. De ha ilyen szituba kerülünk, akkor bizony a megvásárlásával sem lesz gond, hiszen két órányi munkaidejével nincs olyan otthon, amit ne járna végig.

Neato Robotics D7

695 dollár (plusz szállítási költség).

Hirdetés

5. Dyson Cyclone V10 vezeték nélküli porszívó

Akinek egy kicsit túl modern a fentebbi robot, vagy mint legtöbben, zegzugosabb élőhellyel rendelkezik, annak itt van egy olyan alkalmatosság, amit úgy lehetne jellemezni, hogy hagyományok modern köntösben.

Akár egy órát is elporszívózgathatunk vele töltés nélkül, lakásban és autóban is megállja a helyét, hiszen a gyártók büszkén hirdetik, hogy a legerősebb szívóhatású vezetéknélküli porszívó boldog tulajdonosai lehetünk, ha mellette döntünk. Futurisztikus kinézetének segítségével pedig a sci-fi-re fogékony „gyermekeket” is be lehet vonni a munkába.

Dyson Cyclone V10

499,95 dollár (plusz szállítási költség).

Hirdetés

6. Philips Somneo alvássegítő és ébresztő lámpa

Ez az elegáns kis lámpa tökéletes választás annak, aki nem tud teljes sötétségben aludni. Az eszköz szinte tökéletesen képes szimulálni a naplemente és a napfelkelte fényeit. Ezen túl is rengeteg egyéb fényhatásra alkalmas, melyek bizonyítottan segítik az alvást és hozzájárulnak ahhoz, hogy kipihentebben ébredjünk másnap. Az már csak egy jól eső extra, hogy rendelkezik USB-porttal is, így a telefonunk töltésére is használható.  

Philips Somneo

Kb. 199 dollár (plusz szállítási költség).

Hirdetés

7. Tile Pro Nyomkövető

Biztos ismersz olyanokat, akár a legközelebbi rokonságból, akik kicsit szétszórtabbak, mint egy átlagos porosz, így sokszor előfordul, hogy nem találják a dolgaikat. Bárcsak megcsörgethetném a kulcscsomómat – sóhajtoznak. Hát ez a kütyü épp ezt tudja. Rátesszük a kulcstartóra, és amennyiben a Bluetooth hatókörén belül van a kulcs, akkor a telefonunkkal megcsörgethetjük. Akkor sincs baj, ha a kulcs megvan, de a telefon hiányzik, ugyanis fordítva is működik a dolog.

Kb. 59 dollár (plusz szállítási költség).

Hirdetés

8. Sphero R2-D2 droid

Minden kétséget kizáróan a legmenőbb ajándék, amit egy Csillagok háborúja-rajongónak adhatunk. Az okostelefonunkkal irányíthatjuk, miközben ő a tőle megszokott hangokat adja ki és a telefonunk képernyőjére küldi a holografikus üzeneteit. Amikor pedig kedvünk szottyan kismilliomodik alkalommal megnézni valamelyik Csillagok háborúja klasszikust, reagál a film történéseire, illetve képes kapcsolatba lépni a többi robottal is. Igen, többen vannak, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezeket a droidokat keresi.

Sphero R2-D2 droid

69,99 dollár (plusz szállítási költség).

Hirdetés

9. Hordozható, autós légfrissítő, fertőtlenítő és tisztító

Pollen, cigifüst, kajaszag, ennek a kütyünek mindegy, másodperceken belül eltünteti az összeset. Először negatív ionokkal semlegesíti a levegőben terjedő kórokozókat az autóban, majd az ózonrészecskékkel eltünteti a kellemetlen szagokat. Allergiások, stikadohányosok, kutyaszállítók, szagérzékenyek számára ez a tuti karácsonyi ajándék!

Vtech Brand autós légfrissítő

Kb.17 dollár (plusz szállítási költség).

Hirdetés

10. Peak Design Everyday hátizsák

A Peak Design Everyday remek mindennapi társa lehet azoknak, akik egy tapodtat sem tesznek a kütyüik nélkül, ugyanis épp arra találták ki, hogy legyen miben hordani azokat. Strapabíró, stílusos, elfér benne egy 15 colos laptop, egy tablet, kamerák, drónok, és minden egyéb cucc, ami jobban kell egy 21. századi digitális nomádnak az életben maradáshoz, mint az ivóvíz. Külső része vízálló, belső része átalakítható, hogy pont úgy legyen benne hely, hogy a „drágaságok” biztonságban legyenek.

Peak Design Everyday hátizsák

Kb. 245 dollártól (plusz szállítási költség).

Hirdetés

Keresés az oldalon