Itt a Wizz Air bejelentése: jön a saját eSIM szolgáltatásuk

Roaming díjakon segít spórolni a légitársaság. A Wizz Air utasai több mint 150 országban maradhatnak internetkapcsolatban anélkül, hogy fizikai SIM-kártyát kellene váltaniuk.

A Wizz Air csütörtöki bejelentése szerint elindítja saját eSIM szolgáltatását utasai számára.

Az eSIM Data szolgáltatásával a légitársaság utasai akadálymentesen férhetnek hozzá gyors és megbízható mobiladatforgalomhoz, mindezt több mint 245 mobilhálózaton keresztül. Az adatátviteli lehetőségek segítségével a Wizz Air-rel repülők több mint 150 országban maradhatnak internetkapcsolatban anélkül, hogy fizikai SIM-kártyát kellene váltaniuk – olvasható a légitársaság közleményében. 

Wizz Air Airbus A321neo
Fotó: Wizz Air

Mint írják, a beágyazott, költségoptimalizált és előre kifizetett eSIM szolgáltatásnak köszönhetően a Wizz Air utasai elfelejthetik a drága roaming díjakat és a bizonytalan Wi-Fi kapcsolatot. Az utazni vágyók egyedül vagy akár családként egyaránt könnyen kezelhetik és követhetik nyomon adatkeretüket.

Az eSIM ráadásul az utazást követően akár 12 hónapig is használható.

A megfizethető és kényelmes mobiladatátviteli szolgáltatást a Wizz Air utasai Európán belüli és kívüli utazásaik során egyaránt felhasználhatják. A tervezhető és nyomon követhető megoldás biztosításával a Wizz Air célja, hogy újradefiniálja a mobil adatátviteli élményt, növelve az ügyfélelégedettségét.

A Wizz Air eSIM szolgáltatásáról további információk.