Még van olyan termálfürdő, ahova csak 1500 forint a belépő

Pitz Dániel
Ma már szinte alig találni olyan termálfürdőt, amit kedvező jegyárak mellett lehet igénybe venni. Van azonban pár kivétel, ahol még legalább tavaszig biztosan érvényesek az olcsóbb belépők.

Van, ahol csak fél napot, de van olyan termálfürdő is, ahol akár egy egész napot eltölthetünk a még mindig igen kedvező belépőjegyárak mellett – hívta fel összeállításában a figyelmet a Termál Online.

Sárrét Kincse Gyógyfürdő (Püspökladány)

Rendkívül kedvező árakon látogatható a püspökladányi Sárrét Kincse Gyógyfürdő, ami a téli időszak alatt is két beltéri és két kültéri medencét üzemeltet.

A teljesárú napijegy 1550 forintba, míg a kedvezményes nyugdíjas és diák belépő 1250 forintba kerül. 

További kedvezményt kapnak azok, akik rendelkeznek püspökladányi lakcímkártyával.

A takarékoskodás jegyében április 30-ig hétfőtől csütörtökig csak 8 és 17 óra között, pénteken 8 és 19 óra között, míg szombaton és vasárnap 10 és 19 óra között tartanak nyitva.

Férfi és nő élvezi a termálfürdőzést
Fotó: Getty Images

Rónaszéki Fürdő (Kiskőrös)

Kiskőrösre azért is érdemes ellátogatni, mert a Rónaszéki Fürdőben is igen kedvező jegyárakkal találkozhatunk.

A felnőtt belépő csak 1500 forint, de a diákoknak és a nyugdíjasoknak is mindössze 1200 forintot kell kifizetniük.

Ennél is olcsóbban élvezhetjük a meleg termálvizet, hogy ha csak délutáni jegyet váltunk.

A takarékosság miatt viszont ne a fürdő eredeti helyét keressük fel, hanem a szomszédban található Imperial Hotel fürdőrészlegét, ahol a gyógyvizes tanmedence mellett, gyógyvizes ülőmedence, Kneipp taposó, sószoba, szaunák, pihenőszoba, és büfé is a vendégek rendelkezésére áll. A mostani tervek szerint a fürdő április 15. után visszatér eredeti helyére.

Csiszta Fürdő (Buzsák)

A Balaton déli partján található Buzsák községben várja a vendégeket a Csiszta Fürdő.

Ide mindenki azonos jegyárral, 1500 forintért léphet be, és három medencében élvezheti a termálvizet, naponta 11 és 17 óra között.

A mostani rövidített nyitvatartás csak a téli szezonban érvényes. Áprilistól ismét egész nap fogadják a vendégeket, igaz, ekkor már jóval drágább jegyárakkal – írja a Termál Online.