Élmény 2020. október 01.

Idén is lesz Szaunázók hétvégéje országos szezonnyitó szauna programokkal

Startlap Utazás Élmény 2020. október 01.
31 csatlakozó fürdő szabadon szervez a szaunázáshoz kapcsolódó programokat.

A Magyar Fürdőszövetség idén is megszervezi a Szaunázók hétvégéjét: október 2-4. között tematikus szauna programokkal várják az érdeklődőket az ország fürdői – közölte a fürdőszövetség az MTI-vel.

Mint írták, a szaunázás segíti az immunrendszer erősítését, jó hatással van az egészségre, a vérkeringésre és méregteleníti a szervezetet. A Szaunázók hétvégéje a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánja felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy tovább növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

Getty Images

A hétvége során a 31 csatlakozó fürdő szabadon szervez a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 3-án 16 órától a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szauna program valósul majd meg az ország több településén – közölték.

A programban részt vevő fürdőkről és a hétvégéről bővebb információ a furdoszovetseg.hu oldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook-oldalon található.

Keresés az oldalon