Belföld 2021. április 22.

Olcsóbban tesztelnek a reptéri tesztközpontban

Fatima Belföld 2021. április 22.
Áprilisi kedvezmény a repülőtéri koronavírus tesztközpontban.

Április 30-ig a repülőtéri koronavírus tesztközpontban 2000 Ft kedvezménnyel végeztethettek PCR tesztet, illetve antigén vagy antitest gyorstesztet. A kedvezmény igénybevételéhez ezen a linken szükséges regisztrálni. A tesztközpont mindenki számára rendelkezésre áll, és a 2B Terminál érkezési csarnokában, a földi oldalon található. A PCR teszt eredménye a mintavételt követő 48 órán belül, a gyorstesztek eredménye pedig 15-20 percen belül érkezik meg, elektronikus formában.

Illusztráció: Getty Images

Az akció időtartama alatt PCR teszt 17 500 Ft-ért, antigén gyorsteszt 9000 Ft-ért, antitest gyorsteszt pedig 5000 Ft-ért vehető igénybe a repülőtéren.

Áprilisi kedvezmény a repülőtéri koronavírus tesztközpontban🎉

Április 30-ig a repülőtéri koronavírus tesztközpontban…

Közzétette: Budapest Airport – 2021. április 21., szerda

Eközben a Hévíz-Balaton Airporton…

Az MTÜ közleménye szerint április 1-jétől újra állami tulajdonban van a sármellék-zalavári nemzetközi repülőtér, mivel a novemberben megszerzett 90 százalékos részesedés után most a terminál és egyéb épületek is állami kézbe kerültek. Hamarosan elkezdődhetnek az európai színvonalú fejlesztések, amelyek soha nem látott minőségi szintugrást eredményezhetnek. További részletek itt.

Keresés az oldalon