Belföld 2021. május 17.

Most olcsóbban parkolhatunk Ferihegyen

Startlap Utazás Belföld 2021. május 17.
Sokan úgy vannak vele, hogy szeretnek a magyar reptérre kocsival érkezni, mielőtt felszállnának az éppen induló járatukra, Illetve jólesik a fővárosban úgy landolni, hogy saját kocsiba pattanva folytathatják az útjukat hazafelé.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtért üzemeltető csapat mindig kitalál valamit, amivel az utasoknak tud kedveskedni. Ráadásul most már enyhülni látszik a koronavírus-járvány, hála az országos szinten is jelentős átoltottságnak, így megélénkülhet a turistaforgalom is.

Nem gondolják rosszul, ha úgy sejtik, a magyarok első nagyobb megindulása a külföldi célok felé bizony a pünkösdi háromnapos hétvégére fog majd esni – már ami a repülőutakat illeti. 

Ezért a reptér üzemeltetője, a Budapest Airport akciót hirdetett, hogy minél többen parkolhassanak kedvezményesen az elkövetkezendő napokban a repülőtéren, közel a terminálhoz.

Ehhez 20201 május 14 és 20 között mindössze a promóciós kód, a BUDpunkosd21 megadásához van szükség a cég online parkolási felületén, mely innen érhető el. 

Keresés az oldalon