Világ 2020. január 13.

Mesés utazások Indokínában

Szponzorált tartalom Világ 2020. január 13.
Csoportos körutazások tengerparti pihenéssel kombinálva!

Ha a Jótündér megkérdezne valakit, hova utazna, ha most hipp-hopp oda tudná varázsolni, nagy az esélye annak, hogy Indokína valamely országát választaná, és nem véletlenül! Az egész éven át tartó kellemes meleg, a buja zöld tájak, a térség izgalmas és mégis egészséges konyhája, az örökké mosolygó helyiek, a szépséges tengerpartok és nem utolsósorban a lenyűgöző, a mienktől oly különböző vallás, kultúra és történelem csupa olyasmi, amiért az ember bármikor szívesen ellátogat a térségbe.

FEDEZD FEL THAIFÖLDET CSOPORTOS KÖRUTAZÁSON!

2020. február 20 - március 6. | 16 nap/13 éj. Klasszikus körutazás Bangkoktól Észak-Thaiföldig: ismerd meg Kanchanaburi tájait, Ayutthaya, Sukhothai, Lampang és az északi Chiang Rai és Chiang Mai városait, mielőtt kezdetét veszi a kikapcsolódás Krabi mesés tengerpartjain. Foglald le az utolsó helyeket még ma!

Hirdetés

 

 

A régió leglátogatottabb országai, Thaiföld, Vietnam és Kambodzsa, Kína és India között helyezkedik el, így kulturálisan mindkét ország jegyeit többé-kevésbé magukon hordozzák. A térség emellett sokáig volt francia gyarmat is, s ennek hatásai is erősen érződnek a mai napig. Ez a sokféle behatás pedig rengeteg élményt nyújtó színes és sokoldalú országokat eredményez, melyek nem véletlenül olyan népszerűek a turisták körében.

FEDEZD FEL Malajziát CSOPORTOS KÖRUTAZÁSON!

2020. február 25 – március 9. | 14 nap/11 éj. Szingapúr futurisztikus metropolisza, Kuala Lumpur modern és régi arca, Malacca gyarmati emlékei, a Batu barlangok hindu szentélyei, a Cameron felföld teaültetvényei, Penang templomai, Langkawi strandjai egy felejthetetlen utazásban! Foglald le az utolsó helyeket még ma!

Hirdetés

 

Indokínába nem csak az ember alkotta látnivalókért érdemes elutazni, de a csodás, örökké zöld tájakért, a színpompás állat és növényvilágért és az egész évben kellemes klímáért is. Pálmafával szegélyezett tengerpartjai pedig bátran indulhatnának a „világ legszebb strandjai” versenyen. Mindezt megkoronázva a helyiek őszinte kedvessége is sokat hozzátesz ahhoz, hogy utazásunk maradandó élménnyé váljon.

 

FEDEZD FEL VIETNAMOT CSOPORTOS KÖRUTAZÁSON!

2020. március 5 - 19. | 15 nap/12 éj. Vietnam számtalan csodával várja a látogatókat, fedezzük fel együtt ezt az izgalmas országot Hanoitól Saigonig! A pihenés sem hiányozhat, Phan Thiet tengerpartján töltődhetünk fel a körutazás után! Foglald le az utolsó helyeket még ma!

Hirdetés

 

Bár Indokína országai dinamikusan fejlődnek, nagyvárosaik a szomszédos országok olyan metropoliszaihoz képest, mint Hong Kong vagy Szingapúr, még mindig nagyon visszafogottak és emberi léptékűek, mégis rengeteg látnivalót és élményt kínálnak. A történelmi romok, a nyüzsgő templomok, a kismotorokkal és tuk-tukokkal tarkított városok, melyekben a helyiek az utcán élik mindennapi életük nagyját, ugyanakkora élményt nyújtanak, mint a szépséges tengerpartok akár külön-külön, akár kombinálva vagyunk kíváncsiak rá.

Indokína azoknak is tartogat felfedeznivalót, akik már jártak Ázsiában, és olyan különleges utazásokra is invitáljuk az utazót, mint például, a buja Borneó, vagy a kevésbé ismert, de hihetetlenül gyönyörű Tioman szigete Malajziában.

FEDEZD FEL BORNEÓT CSOPORTOS KÖRUTAZÁSON!

2020. március 31 - április 13. | 14 nap/11 éj. Igazi csemege a természet szerelmeseinek borneói körutazásunk! Hajózz velünk a dzsungel mélyére, látogass el félig vadon élő orangutánok közé, tengeri teknősök fészekrakó szigetére, fehérhomokos tengerpartokra! A kulturális élményekről Kuching és Kuala Lumpur metropolisza gondoskodnak majd! Foglalj 21 000 Ft/fő előfoglalási kedvezménnyel január 31-ig!

Hirdetés

 

A Tensi csoportos körutazásait profi, nagy helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető kíséri, aki a körút teljes időtartama alatt kíséri a csoportot és biztosítja a gondtalan utazás kényelmét. Azokra is gondolnak, akik egyedül utaznak, de szeretnék elkerülni az egyágyas felár megfizetését. Lehetőség van társításra, s ha megtaláltad útitársadat, úgy a kétágyas elhelyezéssel elkerülhetitek a többletköltséget.

MÁR FOGLALHATÓ! PIHENJ TRÓPUSI TENGERPARTOKON NYÁRI CSOPORTOS KÖRUTAZÁSON!

2020. július 7 - 19. | 13 nap/10 éj. Vakációzz Malajzia mesés trópusi tengerpartjain, a nyáron ideális időjárású Tioman szigetén! Belekóstolhatsz Délkelet-Ázsia nagyvárosainak, Kuala Lumpurnak és Szingapúrnak a nyüzsgésébe is és felfedezheted a hangulatos Malacca történelmi emlékeit. Foglalj legkésőbb 3 hónappal indulás előtt 22 000 Ft/fő előfoglalási kedvezménnyel!

Hirdetés

 

Bár Thaiföld, Vietnam vagy akár Kambodzsa „nincs itt a szomszédban”, Európához képest jóval tolerálhatóbb közelségben vannak, mint számos „egyszer az életben meg kell nézni” desztináció, így ha valaki egyszer beleszeret Indokínába, attól kezdve szinte biztos, hogy visszatér majd oda, amilyen gyakran csak tud, különösen a téli időszakban.

Bízd ránk magad! Láss, kóstolj, érezz és éld át Indokína különleges világát!

Keresés az oldalon