Sírva kereste a kutyáit a török reptéren egy férfi, szerencsére jó vége lett a történetnek

Pitz Dániel
Futótűzként terjedt a TikTokon az a videó, amiben egy férfi teljesen összetört az isztambuli reptéren, mert a légitársaságnál nem tudták, hova tűntek a poggyászok között utazó kutyái. Az internetezők együtt izgultak az aggódó gazdával és várták, hogy mi lesz a történet vége.

Joao Paulo de Costa utazása nem indult jól: a Fülöp-szigetekre tartott, amihez Törökországban át kellett volna szállnia. Igen ám, csak  a reptéren kiderült, hogy a légitársaság törölte a járatát, a vele együtt utazó kutyái pedig eltűntek. Kérésére a légitársaság dolgozói sem adtak a hollétükről semmilyen információt. 

Brazil kutyatenyésztő, aki az Isztambuli reptéren kétségbeesve kerese 4 kutyáját
Fotó: Tiktok/Istagram

Egy kutyaszépségversenyre igyekezett négy papillon spánieljével a brazil tenyésztő, amikor azzal szembesült az isztambuli reptéren, hogy törölték azt a járatot, amivel továbbutazhattak volna a Fülöp-szigetekre.

De ezek után jött csak az újabb kellemetlen meglepetés. Amikor a férfi arról érdeklődött a reptéri személyzettől, hogy hol vannak a négylábú kedvencei, nem tudtak semmilyen információt adni róluk.

A hír hallatán a férfi teljesen összeomlott. A kétségbeesett pillanatokat többen megörökítették, a felvételek aztán futótűzként terjedtek a közösségi médiában.

Joao először hangosan azt kérdezgette, hol vannak a kutyái, majd padlóra rogyott és sírni kezdett, miközben azt kérte, hogy mutassák meg az állatait

Végül a rendőrség segített a kutyatenyésztőnek, akik utasították a légitársaság személyzetét, hogy keressék meg a kutyákat, és vigyék őket a gazdájukhoz.

@neel_akhtar#fyp#foryoupage#istanbul#turkey🇹🇷♬ original sound - N E E L

Mostanra szerencsére mindenki épségben hazaért, az internetezők pedig együtt örülnek Joaoval, hogy senkinek sem esett bántódása.

(via 24newsrecorder)