LEGO-hotel nyílik Koreában

Fruzsi
A szállodában, ahol minden a LEGO-kockákról és a játékról szól, különleges, tematikus szobákkal és kincsvadászattal várják a vendégeket.

A LEGO idén nyáron a Legoland Hotel várva várt koreai megnyitásával bővíti ingatlanportfólióját a tengerentúlon. A négy emelet magas épület 154 játékos belsőépítészeti kialakítású lakosztályt kínál a vendégei számára, ezenkívül számos szuper, LEGO-témájú kényelmi és szórakozási lehetőséget nyújtanak.

Fotó: LEGOLAND® Korea Resortt

A Barátok, Ninjago, Királyság és Kalózok tematikát követő szobák között prémium, lakosztály és deluxe kategóriákon belül válogathatunk. A hotelt már kívülről is látványosan színesre tervezték, és a jól ismert LEGO-kockák ihlette elemekkel, valamint egy LEGO-stílusú üdvözlő felirattal díszítik.

Fotó: LEGOLAND® Korea Resortt

A szálloda további izgalmas szolgáltatásai közé tartozik a Bricks Family Restaurant, ahol reggelit és vacsorát szolgálnak fel, a Skyline Lounge bár, valamint a Creative Workshop tér, ahol építőmesterek oktatják a gyerekeket arra, hogyan kell LEGO-val építeni.

Fotó: LEGOLAND® Korea Resortt

Ezenkívül kincsvadászattal is készülnek, amelynek során

a vendégek a szálláson elrejtett nyomok felfedezésének segítségével szerezhetik meg a jelszót a szoba kincsesládájához.


Fotó: LEGOLAND® Korea Resortt

A nagy várakozások övezte hotel egyelőre még nem fogad vendégeket, de a weboldalon a 2022-es év későbbi hónapjaira már elérhető a foglalás.

(via Hypebeast)