Május elsején nyit az ország legnagyobb fürdőkomplexuma, ilyen árakkal

A hagyományoknak megfelelően május elsején 9 órakor nyitja meg kapuit a hajdúszoboszlói strandfürdő.

Az elmúlt napokban egymás után jelentették be a hazai fürdők, hogy április végétől, május elejétől ismét várják a pancsolni vágyókat. Most az ország legnagyobb fürdőkomplexuma, a Hungarospa Hajdúszoboszló közölte: május elsején nyitnak, ráadásul tavalyi árakkal. “A  járványügyi korlátozások enyhítése következtében ugyancsak nyithatnak a fedett fürdőlétesítmények, a Gyógyfürdő (8-18 óráig) , az Aqua-Palace Élményfürdő (10-18 óráig)  és az Árpád Uszoda (7-21 óráig). A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet értelmében a szolgáltatásokat 18 év felett védettségi igazolvánnyal lehet igénybe venni, mely személyi igazolvánnyal együtt érvényes. A 18 év alattiak kísérővel védettségi igazolvány nélkül is beléphetnek” – tudatták.

A koronavírus-járvány miatt zárva tartó Hungarospa fürdõkomplexum Aquapark csúszdái Hajdúszoboszlón 2020. április 24-én.
MTI/Czeglédi Zsolt

A strandfürdőben a tradicionális strandrészen az 1/a, b, c d, 2-es, valamint a pezsgő medence fog üzemelni.  A vendégek biztonsága érdekében a higiéniára, a távolságtartása, a járványügyi szabályok betartására fokozottan ügyelnek. Az idei nyitáskor változatlan, 2020-as árakkal várják az érkezőket, és  SZÉP kártyával is ki lehet fizetni a Hungarospa valamennyi szolgáltatását. A helyieknek további kedvezmény, hogy május elsején a hajdúszoboszlói lakcímkártyával rendelkezők (18 év felett védettségi igazolvánnyal) térítésmentesen léphetnek be a strandfürdőbe.

Nyitva tartó kapuk: strand főbejárat, Hotel Délibáb melletti kapu.