Ismét várja vendégeit Sopron ikonikus szállodája

Startlap Utazás
Tavaly még úgy volt, hogy véglegesen bezár a szálloda, idén viszont úgy néz ki, megmentik. Hamarosan már várja is vendégeit a Hotel Lövér.

Április második felétől újra nyit a Hotel Lövér, miután a tulajdonos Danubius Hotels Zrt. sikeresen bérleti szerződést kötött a Hotel & More Group-pal. A soproni szálloda továbbra is 3 csillag superior minősítésűként várja elsősorban szabadidős egyéni, és csoportos vendégeit – írja a 168.hu.

Sopron ikonikus szálllodája, a Hotel Lövér
Fotó: Hotellover.hu

„Örülök, hogy a Hotel & More lehetőséget látott a Hotel Lövérben, Sopron e klasszikus és népszerűszállodájában és mi ezzel tapasztalt üzemeltető partnert találtunk. Úgy látom, hogy az idei évben tovább erősödik a turizmus és ez a Hotel Lövérnek is új lehetőségeket hozhat. A soproni szállodánk már 2014 óta bérleti konstrukcióban üzemelt, ezt a modellt továbbra is szerettük volna fenntartani.” –nyilatkozta Kovács Balázs, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója.

A Danubius Hotels szállodalánc soproni egysége még október végén búcsúzott el a vendégektől, mivel az elszálló energiaárak miatt az akkori bérlő, a Bartha Hotel Kft. nem tudta tovább üzemeltetni a helyet.