Világ 2021. június 16.

Hamarosan olcsó járattal repülhetünk Dubajba

Fatima Világ 2021. június 16.
Dubaj és Budapest között indít közvetlen járatot szeptember végétől a Flydubai.

A dubaji központú, low-cost modellben működő légitársaság közölte: a Dubaji Nemzetközi Repülőtér (DXB) 3-as terminálja és Budapest között szeptember 30-tól közlekedik, hetente négy alkalommal.

A járatok a keddi, csütörtöki, pénteki és szombati napokon közlekednek majd, az Emirates légitársasággal kódmegosztásos rendszerben – így az utasok könnyen és egy repülőjeggyel szállhatnak át Dubajban az Emirates hálózatára. Mindemellett az Emirates budapesti járatai július eleje és október vége között hetente négyszer közlekednek, a téli menetrend kezdetétől pedig heti ötször a foglalási rendszerek mostani adatai szerint – írja az AIRportal.

Dubaj utazás
Dubaj / Fotó: Getty Images

Az FZ 1407-es járatok 17:35-kor indulnak Dubajból és 21:30-kor szállnak le Budapesten, majd 23:30-kor szállnak fel Ferihegyről FZ 1408-as járatszámmal, és másnap 07:05-kor érkeznek vissza Dubajba, helyi idők szerint. A menetrend szerinti út idefelé 5 óra 55 perc, visszafelé 5 óra 35 perc. Bővül a kapacitás, de egy másik pozitív hozadéka is van az újításnak: az esti órákban Dubajból induló és a reggeli órákban oda visszaérkező járatokkal rövidíthető az átszállási időt számos Emirates-útvonal esetében. 

Keresés az oldalon