Világ 2021. június 15.

Már a magyarok egyik kedvenc görög üdülőhelyére is repülhetünk

Fatima Világ 2021. június 15.
A Wizz Air újabb 7 járatot indított újra, míg a Brussel Airlines 4 útvonalat jelentett be.

Hosszú szünet útán hétfőtől újraindult a BKK 100E jelzésű közvetlen járata a repülőtér és a belváros között. Az autóbuszok minden nap 30 percenként közlekednek a Deák Ferenc térről 7:00 órától 20:00 óráig. A repülőtérről az első járat 7:45-kor, az utolsó járat pedig 21:00-kor indul a belváros felé. Nem egyedül a reptéri busz tért vissza, hanem ét légitársaság is bejelentett visszatérő járatokat.

Újabb lehetőségek a világ felfedezéséhez

A napokban a Wizz Air ismét bővített a kínálati palettáján, hiszen 7 járatát indította újra. Az ismertebb úticélok (Párizs, Brüsszel, Porto) mellett olyan különleges helyekre is eljuthatunk közvetlen járatokkal, mint Zakintosz, Lárnaka, Chania és Burgasz.

Hétfőtől újraindult a Brussels Airlines Budapest-Brüsszel járata. A belga légitársaság júniusban heti 4 járatot üzemeltet Airbus A319 és A320 típusú gépekkel, majd júliustól a csütörtöki napok kivételével a hét minden napján közlekedik a két város közt. A Budapestről este 18:10-kor induló brüsszeli járat kiváló csatlakozási lehetőséget biztosít számos európai városba.

 

Keresés az oldalon