Világ 2021. június 07.

Újabb visszatérő járatok: ezekre a népszerű célpontokra repítenek el Budapestről

Fatima Világ 2021. június 07.
Egy közkedvelt török üdülőhelyre is elrepít a SunExpress.

A napokban újraindultak a Wizz Air Lisszabonba, Máltára, Podgoricába és Cataniaba tartó közvetlen járatai, most már Barcelonába, Bariba és Göteborgba is eljuthatsz a légitársaság Airbus A320 repülőgépcsaládba tartozó gépeivel.

Visszatért a SunExpress Budapest-Antalya járata is: június 6-tól újra elérhető Budapestről SunExpress járataival a török riviéra gyöngyszeme, Antalya városa. A légitársaság heti kétszer közlekedik a két város között Boeing 737 típusú repülőgépekkel. Fedezd fel a római és bizánci építészet jellegzetes vonásait az óvárosban sétálva vagy mártózz meg a kristálytiszta tengerben!

Legyen szó tengerparti nyaralásról Marseille vagy Míkonosz strandjain, kirándulásról az Egyesült Királyság gyönyörű tájain vagy mediterrán hangulatú sétákról az olasz és spanyol városokban, a Ryanair 16 városba indította újra közvetlen járatait Budapestről. Az elérhető desztinációkról és a pontos menetrendekről a légitársaság honlapján lehet tájékozódni.

GERGELY BESENYEI / AFP

A múlt hétfőn a Wizz Air Bázelbe és Milánóba, kedden pedig a Malmöbe és Rómába induló közvetlen járatait köszönthettük, amelyek mindegyike jelenleg heti alkalommal közlekedik az Airbus A320-as repülőgépcsalád gépeivel, ezeken felül pedig újra elérhetővé vált Budapestről a TAROM járataival Bukarest. A légitársaság heti alkalommal (hétfő, szerda, péntek) biztosítja a légi összeköttetést a két főváros között. A légitársaság az útvonalon ATR72-es típusú gépekkel közlekedik. Az aktuális menetrendről a légitársaság weboldalán találsz pontos információkat.

Keresés az oldalon