Eta néni karácsonyi mesevilága várja a látogatókat Dabason

Fatima
Újra nyitva Eta néni portája Dabason. A több ezer karácsonyi égővel feldíszített csodaház tavaly zárva maradt a vírus miatt, most viszont minden eddiginél nagyobb látványossággal készültek.

Tavaly a járvány miatt zárva maradt Eta néni téli mesebirodalma Dabason, így most két év gyűjteményét mutatják be a látogatóknak. Ahhoz, hogy minden évben felülmúlják az előző évi látványt, a család már ősszel kupaktanácsot tart, ötletelnek, terveznek, rajzolnak és vásárolnak.

Karácsony kivételével minden nap délután 4 és este 8 között várják a látogatókat – belépő nincs, de Eta néni arra kér mindenkit, viseljen maszkot, ha betér hozzá.

“Az unokáinak akartam jó nagyi lenni, hogy szépet mutassak nekik, mire jön a karácsony. A kocsik megálltak, és mindig többen jöttek. Én soha nem voltam bizalmatlan, úgy gondoltam, hogy ha nyitott vagyok az emberek felé, akkor ők sem élnek vissza a szeretetemmel” – emlékezett vissza az RTL Híradónak Eta néni. Azóta valódi látványosság lett a csodásan kidíszített otthona, sőt, szomszédai felajánlották, hogy az üres telken egy parkolót alakítsanak ki a látogatóknak.