Íme Budapest két legolcsóbb fürdője

Fatima
Budapesten mindig egy kicsit drágábbak voltak a fürdőbelépők, mint az ország más tájain - van azonban két olcsóbb egység, a Dandár Gyógyfürdő és a Dagály Gyógyfürdő, ahol olcsóbban meg lehet úszni a belépést.

A Dandár egy kicsivel olcsóbb, hétköznap 2200 forintba, míg hétvégén 2300 forintba kerül egy napijegy. A nyugdíjasok és diákok hétköznap 1700, hétvégén 2000 forintért léphetnek be. Csak a beltéri medencék használhatók, a kis szaunavilág és a belső udvari szabadtéri medence plusz 600 forintos kiadással jár. A Termán Online információi szerint nyáron áremelés várható, ugyanakkor faragni is lehet az árakból, ugyanis az online vásárolt jegyre 10% kedvezmény vonatkozik.

A budapesti Dagály fürdő / MTI Fotó: Marjai János

Kicsivel drágább, viszont jóval nagyobb a Dagály Gyógyfürdő, ahol hét közben 2500, hétvégén pedig 2900 forintba kerül a jegy, gyerekek, diákok, nyugdíjasok pedig hétköznapokon 2000, hétvégén 2500 forintért léphetnek be. A wellnessrészleg felára 1000 forint. NSK Egészségközpont néven pedig egy gyógyászati részleg is kapcsolódik a fürdőhöz.

Közös vonásuk, hogy 2 órás belépőt kínálnak: a Dandár 1800, a Dagály 1900 forintért.

Amiben viszont nagy az eltérés, hogy a Dandárban kérik a védettségi igazolványt (kivéve a 16 év alattiaktól és az orvosi beutalóval érkezőktől), a Dagálynál viszont nem. A zárt terekben viszont kötelező a maszkviselés a szaunák és medencék kivételével.