Saját partszakaszon pihenhetnek a Bibionéba látogatók

Fatima
Május 30-án, szombaton Bibione hivatalosan is megnyitotta kapuit és strandját 2020 nyara előtt: Olaszország legszélesebb homokos partján akár 64 négyzetméteren élvezhetjük a szabadságot biztonságban, a legtöbb esetben a COVID-19 előtti áron.

Olaszország legszélesebb homokos tengerpartján saját partszakasza lehet a turistáknak, ráadásul több opció közül is választhatnak: a strandolóknak a közvetlenül a tengerparton a lévő 16 négyzetméteres területet ajánlják, míg a víztől távolabb igényelhetők nagyobb és nagyobb területek, a rendkívüli kényelmet és biztonságot nyújtó 32, vagy akár 64 négyzetméteren – írja bibione.com.

Mivel a szállás árában a napozáshoz szükséges hely is benne van, így az gyakorlatilag ingyenes.

Telefonos alkalmazással a kényelemért

A pénztárak, mosdók és a boltok szigorú higiéniai szabályok szerint működnek, a nyugágyakat és napernyőket minden vendég után lefertőtlenítik. A kényelem érdekében egy telefonos alkalmazást is használhatnak a kikapcsolódók, hogy a napernyő alá rendelhessék az ételeket és italokat.

Bibione Olaszország
Fotó: DeAgostini/Getty Images

„Bízunk benne, hogy kiváló eredményt tudunk felmutatni, ami minden vendégünk javát szolgálja, mert Bibionéban idén még szebb, még zöldebb és még rendezettebb strandot találnak a vendége, tavalyi áron, de nagyobb területen számos kiegészítő szolgáltatással” – mondta Gianfranco Prataviera, a Bibione Spiaggia elnöke.