18 év után döntött úgy egy családi vállalkozás, hogy bezárja a közkedvelt éttermét a festői balaton falucskában.
Az éttermek, a vendéglátóipar jelentős része folyamatosan küzd az életben maradásért: van, ahol az infláció, van, ahol a megemelkedett energiaárak, máshol pedig a munkaerőhiány az, ami megnehezíti, bizonyos esetekben pedig bezárásra kényszeríti a vendéglátóhelyeket. Ez a Balatonon sincs másként, ahol most a Szentantalfán található Zsóka Fogadója névre hallgató hangulatos étterem zárta be a kapuit – vette észre a Turizmus Online.
A családi fogadó a közösségi oldalán tette közzé a bejegyzést, miszerint a munkaerőhiány vezetett oda, hogy az éttermüket ugyan bezárják, de az apartmanok továbbra is foglalhatók.
Ketchupokat teszteltünk: tarolt egy márka a kóstolóknál
A Mielőtt megveszed újabb részében kilencféle ketchupot kóstoltunk. Vakteszteltük például az Aldi, a Lidl, a Spar saját márkás termékét, vagy a Globus, a Heinz, az Univer ketchupját. Vajon megéri a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 12 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Teszt: melyik a legjobb pisztáciakrém a dubai csokihoz? Itt az eredmény!
07:01