Kiderült, mennyivel növelik a rák kialakulásának esélyét az ultrafeldolgozott élelmiszerek
Többek között az üdítők, chipsek, csomagolt levesek, fagylaltok és mindazon termékek fogyasztása kockázatos, amelyek ízfokozókat és állagjavítókat tartalmaznak.
magyarhirlap.hu5 hónapja
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Furcsa építményt találtak a gízai piramisoknál a föld alatt
infostart.hu5 órája
Eurót vagy Dollárt vegyünk most? A ChatGPT mesterséges intelligencia megmondja!
profitline.hu10 órája
Hatalmas károkat okozhatunk az otthoni autómosási praktikákkal
autonavigator.hu17 órája
Kolosszális napfolt növekszik a Napon és a Föld felé néz
raketa.hu1 napja
Itt kő kövön nem marad, amikor létrejön a Föld új szuperkontinense
pcwplus.hu1 napja
Balatonfüreden sorakoztak fel a legszebb veterán és youngtimer autók
roadster.hu1 napja
Ez lesz az év legjobb összehajtható okostelefonja? Kiszivárgott a Motorola Razr 50 Ultra
androidportal.hu1 napja
Hathengeres dízelt akarsz? Itt egy 164 literes
player.hu1 napja
Sosem működött az ötlet, amit a Ferrari újra tesztel
igenyesferfi.hu1 napja
DxOMark: a Honor Magic 6 Pro kijelzője a legjobb
androidportal.hu1 napja
A Telekomnál is elérhetők lesznek az Apple frissen bejelentett készülékei!
digitalhungary.hu1 napja
Kihalófélben a kézi váltóval kínált új autók
autonavigator.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva