A gluténmentes étrendet követők örülhetnek a Semmelweis Egyetem innovációjának
Az egyetem Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszéke kifejlesztett egy olyan kekszet, ami több rostot és fehérjét tartalmaz, mint a hagyományos gluténmentes snackek.
Az élelmiszeripari innováció és kutatás választ ad a gluténmentes termékeket jellemző kiegyensúlyozatlan tápanyagtartalom problémára és a minimális ökológiai lábnyommal készülő egész
infostart.hu4 hónapja
Még több friss hír
Magyar kutatói sikereket mutat be a Discovery a Made In Gyetván Csabával című sorozatában
igenyesferfi.hu13 órája
Ezek a leglopottabb autómárkák 2025-ben Magyarországon: közkedvelt típusok a toplistán
penzcentrum.hu1 napja
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Így törölheted végérvényesen a fájlokat a számítógépedről
bitcoinbazis.hu12 órája
Mesterséges intelligencia robbanás a magyar cégeknél
piacesprofit.hu1 napja
Mégsem annyira biztonságos a szilárdtest-akku, mint gondoltuk?
villanyautosok.hu1 napja
A Samsung mosógépei karbonlábnyom-csökkentési minősítést kaptak a Ducd előírása alapján
digitalhungary.hu22 órája
Egy rutinos kriptós drámája: hogyan tűnt el ötvenmillió dollár fél óra alatt
bitcoinbazis.hu1 napja
Úgy tűnik, hogy már a Titan sem a régi
minuszos.hu1 napja
Ajándék a One ügyfeleknek – Ingyenes, korlátlan mobilnet az ünnepeknek karácsonykor
tozsdeforum.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva