Zöldséges marhasült
Ebben a fogásban azt szeretem, hogy egyszerű, és kivételesen finom ízek ötvöződnek benne.
Igyekszem minél többféle gyökérzöldséggel gyarapítani a zöldség-ágyat.
Amikor karamellizálódik, fenséges az illata!
A bor ad hozzá egy kis pluszt: az fonja egybe a hús és a zöldség zamatát.
Szinte minden diétába beilleszthető, hétköznapi vagy akár ünnepi fogás
egy.hu11 hónapja
Még több friss hír
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu9 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu14 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva