Zöldre van a torta festve – de nem mindegy, hogy mivel!
A zsenge csalánlevél gazdag vitaminforrás, kitűnő főzeléket, levest főzhetünk belőle.
Mint ínségétel, a paraszti konyhák régebben ismerték, de újabban a trendi éttermek is felismerték a csalánt, mint a reformkonyha egyik pompás alapanyagát.
Aki megszereti, rá fog jönni, hogy a csalánban még ennél is több van!
Mint természetes zöldítőt, mint ásványi
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu16 órája
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu22 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Retro csokikrém recept ünnepi sütményekbe
koloknet.hu1 órája
Mézes pulykamell bacon köntösben
spatrendonline.hu19 órája
Mit tegyünk, ha a fürdőszobában szennyvíz szag van?
magyarhirlap.hu7 órája
6 ünnepi fogás, amit csak mértékkel érdemes fogyasztani
hamuesgyemant.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva