Vadvirágos palacsinta – gluténmentes verzióban is
Az egész a bodzás palacsintával kezdődött.
Nagyanyám sütötte mindig, amint odaértünk hozzá a nyári szünetre.
Később aztán Lujzi Tante jóvoltából megismerkedtem az ibolyás, a százszorszépes palacsintával, a vajas-zamatos turbolyással, és onnan már nem volt megállás.
Mert a palacsintát mindenki szereti, és mindig van valamilyen friss vadvirág, ízes v
egy.hu8 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu18 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu23 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu23 órája
Termékvisszahívás: fertőzött lehet a Lidl kedvelt tejterméke!
mindmegette.hu1 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu3 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu15 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu1 napja
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva