Unod már a bolti verziót? Készíts házilag ajvárt!
A boltiverzió helyett érdemes házilag elkészítened a népszerű szerb krémet.
Az ajvárt pedig kenyérre is kenhetjük, de remekül illik húsokhoz, tésztához, salátához is.
Hozzávalók (4 adaghoz):2 kilogramm kápia paprika50 dekagramm padlizsán2 fej vöröshagyma3 gerezd fokhagyma2 evőkanál fehérborecetolajsó és bors ízlés szerintEz is érdekelhet:
hamuesgyemant.hu2 éve
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu12 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
5 elfeledett népi étel, amivel az ünnepi időszakot is feldobhatjuk
agroforum.hu6 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu12 órája
5 perc alatt ragyogó sütő? Mutatjuk a tuti módszert
femcafe.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva