Túl csípős lett az étel? Ezekkel a trükkökkel enyhíthetsz az ízek intenzitásán
A legtöbbünkkel előfordult már, hogy főzés közben egy kicsit megszaladt a kezünk a fűszerekkel, és az étel sokkal csípősebb lett a kelleténél.
Bosszantó helyzet, de nem érdemes sem pánikba esni, sem pedig kidobni a már elkészített fogást.
Akadnak ugyanis olyan egyszerű tippek, amikkel enyhíthetünk az étel fűszerezésén!
hamuesgyemant.hu10 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Termékvisszahívás: fertőzött lehet a Lidl kedvelt tejterméke!
mindmegette.hu3 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu20 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu4 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu5 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva