Toszkán gesztenyés lepény
Gesztenyelisztből, tojás és cukor nélkül készül ez a meglepő ízvilágú sütemény.
Az eredeti toszkán változatban csak fenyőmag vagy dió szerepel, de bármilyen olajos maggal elkészíthetjük.
A rozmaring és az olívaolaj karaktere kellemesen simul az ősz ízeibe, a gesztenye kissé füstös zamatába.
A szaftos mazsola és a ropogós magok a legfinomabb ízélmén
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu12 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu14 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu9 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva