Toszkán gesztenyés lepény
Gesztenyelisztből, tojás és cukor nélkül készül ez a meglepő ízvilágú sütemény.
Az eredeti toszkán változatban csak fenyőmag vagy dió szerepel, de bármilyen olajos maggal elkészíthetjük.
A rozmaring és az olívaolaj karaktere kellemesen simul az ősz ízeibe, a gesztenye kissé füstös zamatába.
A szaftos mazsola és a ropogós magok a legfinomabb ízélmén
egy.hu1 éve
Még több friss hír
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu7 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu11 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva