Tokajis, mazsolás puding
Az angolszász országokban mást neveznek pudingnak, mint nálunk, de egy közös mindenképp van bennük, méghozzá az, hogy mindkettő nagyon finom.
Ez a tokaji aszús, mazsolás változat igencsak ünnepi fogás, és különösen kacsa- vagy libasült után tökéletes lezárása a vacsorának.
Hozzávalók:45 g puha vaj + a forma kikenéséhez45 g cukor2 tojás60 g sima liszt1/2 teáskanál sütőpor1... Tovább "
fuszereslelek.nlcafe.hu8 éve
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu8 órája
Mit tegyünk, ha a fürdőszobában szennyvíz szag van?
magyarhirlap.hu14 órája
Tünetek, amik a leprát jelzik
magyarhirlap.hu22 órája
6 ünnepi fogás, amit csak mértékkel érdemes fogyasztani
hamuesgyemant.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva