Tilos alufóliába csomagolni az ételt
Az alufóliában sütött élelmiszer alumíniumtartalma jelentősen megnövekedhet a hőmérséklet és a maró fűszerek hatására.
hazipatika.com7 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Nagy borhamisítást füleltek le, az elkövető 5 évet kapott
vince.hu1 órája
Macron rendesen beleállt Magyarországba
tudas.hu2 órája
4 agyonsózott élelmiszer, ami a legjobban megdobja vérnyomását és súlyát is
magyarmezogazdasag.hu16 órája
A hajunkon visszaköszön a lelkünk állapota és az egészségünk
wmn.hu13 órája
Vannak a tejfogyasztásnak káros mellékhatásai?
agroforum.hu13 órája
Vegán menzára vált a világ egyik legnevesebb egyeteme
prove.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva