Szezámmag: egy igazi kalciumbomba
A szezámmag igen értékes alapanyag lehet a konyhában, ha nem csak kenyerek vagy saláták tetejére szórva használjuk, hanem például az ételek ízesítésére is, ahogyan a kínai konyhában.
hazipatika.com8 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Az ukrán hadsereg létszáma és a jelenleg harcoló alakulat létszáma
tudas.hu23 órája
Mi történik velünk, ha véletlenül penészes ételt eszünk?
vince.hu23 órája
Nem esett elég hó: továbbra is csak két síterepet tudtak megnyitni az országban
holmozogj.hu23 órája
Így készíti az olaszok kedvenc tésztáját a világ egyik legjobb séfje
roadster.hu22 órája
Párkapcsolati határok – Miért fontosak, és hogyan állítsuk fel őket?
lifeandbody.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva