Szezámmag: egy igazi kalciumbomba
A szezámmag igen értékes alapanyag lehet a konyhában, ha nem csak kenyerek vagy saláták tetejére szórva használjuk, hanem például az ételek ízesítésére is, ahogyan a kínai konyhában.
hazipatika.com8 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
7 japán szokás, amivel akár évekkel tovább élhetsz
glamour.hu3 órája
A Ginkgo biloba 12 gyógyhatása
agroforum.hu4 órája
Mikortól adhatok édességet a gyerekemnek? A dietetikus elmondja
babanet.hu15 órája
Matematika tanár: "Volt néhány furcsa meglepetés az idei középszintű matekon"
koloknet.hu15 órája
Új vezérigazgató a Budapest Marriott Hotel élén
igenyesno.hu3 órája
Rakott csirke: finomság finomság hátán
egy.hu8 órája
98 éves David Attenborough: 15 tény, amit nem tudtál róla
igenyesferfi.hu11 órája
Felgyorsult a nádpusztulás tempója a Balatonnál
aquamagazin.hu15 órája
Napelemek: megoldották az energiatárolás problémáját!
tisztajovo.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva