Szaftos rakott burgonya
A hagyományos rakott krumpliban azt nem szeretem, hogy igen száraz a végeredmény és rengeteg tejföl kell hozzá, hogy tisztességesen csússzon.
Ezzel a francia házasítással azonban visszaköszön a klasszikus íz, mégis szaftos a végeredmény.
A hosszú sütési időnek hála pedig a krumpli szép lassan átfő, mégis megmarad a ropogós textúrája.
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu6 órája
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu16 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva