Sütőben sül az egyszerű fasírtgolyó, zsemle helyett ezt tedd bele és szaftos lesz
A fasírt a magyar konyha népszerű étele, ami bármilyen darált húsból elkészíthető.
A klasszikus, bő olajban kisütött fasírt az igazi, de készülhet egészben sütve, vagy akár golyóként a sütőben is!
Mutatunk egy villámgyors receptet, amihez zsemlére sincs szükség, mégis finom és szaftos lesz a végeredmény!
mindmegette.hu3 hete
Még több friss hír
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu5 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu8 órája
Mit isznak a magyarok? Új számok mutatják, merre tart a magyar ízlés
balatonica.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva