Sült oldalas savanyú káposzta ágyon sütve
Sült oldalas savanyú káposzta ágyon sütve A káposztaágyon sült oldalas az egyik kedvenc fogásom, amelyben a sülés során a hús és a savanyú káposzta ízei tökéletesen olvadnak össze.
Az oldalas akkor a legjobb, ha omlós, szaftos, és szinte magától leválik a csontról.
Ha a savanyú káposztát túl sósnak találod, mindenképp mosd át.
Hatlapost készítettem
erdekesmagazin.hu1 éve
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu5 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu1 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu6 órája
Mit árul el rólad, mikor jött meg először a menstruációd?
rtl.hu21 órája
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva