Sosem sütünk másként csirkét – Ettől a páctól lesz a legszaftosabb

Megannyi trükk kering az interneten, és mindegyik állítólag hozzásegít minket életünk lehető legszaftosabb sült csirkéjéhez. Ha próbáltunk már párat, de egyikkel sem voltunk elégedettek, ennek a szerencsétlen sorozatnak itt vége szakad: a most bemutatásra kerülő elkészítési módszer után soha nem lesz szükségünk másra. De mi lehet a kulcs?
nosalty.hu1 éve
Tovább olvasom
Ketchupokat teszteltünk: tarolt egy márka a kóstolóknál
A Mielőtt megveszed újabb részében kilencféle ketchupot kóstoltunk. Vakteszteltük például az Aldi, a Lidl, a Spar saját márkás termékét, vagy a Globus, a Heinz, az Univer ketchupját. Vajon megéri a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 12 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Miért négyzet alakúak a lyukak az USB-kábelen?
01:13
00:00
05:12
05:12
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves